2777
2789

سلام بچه ها خیلی ناراحتم خیلی غمگینم میتونم بگم ک افسرده شدم حتی از حامله های توی فیلم هم گریم میگیره توروخدا اونای ک با پیاز درمانی نتیجه گرفتن بیان و بگن ک امتحان کنم ابن روش رو یا نه؟؟؟؟دیگ حوصله هیچ دکتری رو ندارم 

تنبلی داری؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات شوخیه؟! 

کدوم قسمتش دقیقا؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
قسمت اول🙄

معلومه که شوخیه.ما ۶ تا عروسیم من از همشون منفور ترم از نظر مادر شوهرم.تا الان بلایی نبوده که سرم درنیاورده باشه.چون اسم کاربری هرچی زدم زد تکراری این اسم نحس رو گداشتم.بعدشم در توضیحش اون مضرخف رو نوشته.واقعیتش این بود

من یه بار امتحان کردم پریودم منظم شد 

تو هم امتحان کن 

فقط اگه پرولاکتنت بالاس  انجام نده 

کنارش هویج و انجیر هم انجام بده 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
معلومه که شوخیه.ما ۶ تا عروسیم من از همشون منفور ترم از نظر مادر شوهرم.تا الان بلایی نبوده که سرم در ...

گفتم یه دختر سرزمینم تاج سر مادرشوهرش شده

گفتم معجزه دیدم

غمت نباشه، خدا رو جای همه ی نداشته هامون داریم

مال من نقش هوو رو بازی میکنه😒😒

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
گفتم یه دختر سرزمینم تاج سر مادرشوهرش شده گفتم معجزه دیدم غمت نباشه، خدا رو جای همه ی نداشته هامون ...

خدا خودش کمکمون کن با این قوم یاجوج و ماجوج.کم پیش میاد خانواده شوهر بتونن عروس رو مثل دختر خودشون بدونن.حداقل من که دوروبر خودم ندیدم

عزیزم اگه تنبلی داره بادکش گرم هم برات خوبه. من جواب گرفتمم

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

والا منم میخواستم از طب سبز خرنوب بگیرم واسه تحرک اسپرم همسرم ولی هیچ کس رو ندیدم که ازشون بخرن. توی اینستا بزن طب سبز خیلی پیاز درمانی رو گفته

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
خدا خودش کمکمون کن با این قوم یاجوج و ماجوج.کم پیش میاد خانواده شوهر بتونن عروس رو مثل دختر خودشون ب ...

منم ندیدم والا

خدا صبرمون رو زیاد کنه🤦🏻‍♀️

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖