2777
2789
عنوان

وام خرید لوازم خانگی

295 بازدید | 10 پست

دوستان کسی اطلاع داره، ای وام هایی که میدن واسه خرید لوازم خانگی رو میشه پولش رو گرفت لوازم خانگی نگرفت با یه فاکتور صوری؟ کسی تا حالا این کار رو کرده؟ اگه انجام دادین چقدر به فروشنده لوازم خانگی دادین تا فاکتور صوری داد؟ لطفا اگه میدونین راهنمایی کنید، به پولش احتیاج داریم.

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه چون بانک ‌معرفی میکنن مغازه که خودشون قبول دارن واونام به نفع جنس بهت بدن  مگه طرف اشنا ...

اگه پول بهشون بدیم چی؟ مثلا یه میلیون

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
عموم اشناداشت همینجوری فاکتورگرفت و وامو برداشت و خرج چیز دیگ کردولی فک کنم سودش حدود۲۰درصد بود خیلی ...

آره ۲۰ درصد از بانک های دیگه هم میتونم وام بگیرم، وام با سود کم میخوام

من يبار گرفتم از فروشگاه دولتي فاكتور گرفتم ٧ سال پيش فكر كنم ٢٠ تومن گرفت 

۲۰ هزار تومان؟

4درصدي ها نميشه چون بانك پول به حساب شركت ميريزي 

ولي بيست درصدي ها فروشگاه معرفي ميكنه اونو ميشه دستكاري كرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

برو بانك رسالت حساب باز شرايطش بپرس از اونجا وام دو درصد بگير تا٦٠تومن ميده بستگي به كاركرد حسابت داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
برو بانك رسالت حساب باز شرايطش بپرس از اونجا وام دو درصد بگير تا٦٠تومن ميده بستگي به كاركرد حسابت دا ...

باشه ممنون