2777
2789

ازبچگی همینطور بوده.تمام وجودشو فکر وخیال واسترس گرفته.مدام فکرش مشغوله.یکسره بهم میگه کاش یه چیزی بود استرسم روبرای همیشه ازبین میبرد.توروخدااگر تجربه ای دراین مورد دارید بگید وکمکم کنید.دلم براش خیلی میسوزه

گل گاو زبون اسطوخودوس

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو وقتي اروم باشي و ارامشت بالا باشه اونم روش تاثير ميزاره و اروم ميشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

منم این طوری بودم

ببین فقط کافی بود دو ثانیه پدرم دیر بیاد از سر کار

مادرم بره خرید دیر کنه

خودم ی مشکلی برام پیش بیاد

اصن ی وضعی میشدم

ببین ریشه اضطراب و .. اعتماد ب نفسه

بهش اعتماد ب نفس بده

با قانون جذب اشناش کن

من خ بهترم 

شاید ی سری موققیت ک کسب کردم بهتر شدم نمیدونم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بغل بوس نوازش و گوش کردن به حرفاش بدون اینکه دنبال راه حلی باشی و پر حرفی کنی فقط همدردی 

البته اینکاریه که شما می تونی بکنی کارای دیگه هم هست

حلالم کنید و خدانگهدار   

وای دقیقا همسر من بخاطر کار وحشتناک استرس داره، باورت میشه از اسفند تا الان دو طرف موهاش سفید شده، انقد گریه کردم واسش که نگو، شبا قبل خواب تو یه لیوان شیر یکی دو قاشق عسل بریز 40دقیقه قبل خواب بده بخوره، یه مدت بخوره شبا راحت میخوابه، برا استرس در طول روز گل گاوزبان دم کن بده بخوره

کلا منشا استرس فکر کردن بیش از حد یا چیزی از گذشته ناراحتش میکنه یا آینده بهش بگو به چیزی فکر نکنه در لحظه باشه 

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

شوهر منم اینجوری بود. استرس شدید داشت توی جمع که میرفت دست و پاش یخ میزد نمیتونست حرف بزنه کف دستش عرق میکرد 

یه جلسه روانپزشک رفت خیلی خوب شد با چندتا دارو اسمشونو یادم نیست ولی همون یک جلسه براش کافی بود