2777
2789
عنوان

براترک سیگار راه حل کسی داره؟

167 بازدید | 15 پست

همسرم سیگاری است و بوی سیگارش دیگه قابل تحمل نیست حالت تهوم روز ب روز بیشتر میشه چکار کنم زود ترک کنه ی بارم سیگار عنبرنسا غلابی براش گرفتم دود میکرد ولی ادامه نداد فایده نداشت الان همه جای موکت هامون ی جای سوخته سیگار داره متکاهم یوراخ سیگار خسته کننده است واقعا کسی راه کار داره بده ک فوری ترک کنه ؟

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
سیگار که موکت نمیسوزونه.خدلی نکرده چیز دیکه مصرف نمیکنه؟ تو خونه نیکشه

چرا عزیزم نوکش ک اتشیه میفته از دستش رو موکت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خودش نخواد نمیشه بهش بگو بره بیرون سیگار بکشه

نمیره دوس داره تکیه بده اخر اتاق بشینه چای هم پیشش باشه بعد بکشه  چندبار گفتم برو بیرون بکش بعد بیا ولی وقتی اومد پرلباساش بوی بد سیگار میداد بهش گفتم داداشم سیگار میکشه ولی بوی اینقدر بد نداره میگه من چون سیگارم از این ارزوناس بوش بده همینه دیگه

دیگ با زبون نرم و گرم قانعش کن بزن تو اینترنت عوارض سیگار رو نشونش بده شاید قانع شد ک ترک کنه

دورکز تونست ترک کنه انقدر سردرد شدید داشت حالش خیلی بد میشد دوباره رفت سراغش