2777
2789

فقط روی زبونشه یا قسمت‌های دیگه هم هست؟ 

اگر فقط روی زبونه، ممکنه رنگ شیر باشه. با برفک اشتباه نگیری. 

ولی اگر برفک بود، از داروخانه نیستاتین بگیر، به صورت خوراکی هم میشه استفاده کرد، ولی اگر روی برفک‌ها مالیده بشه، اثرش مستقیمه و بهتره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید ببریش دکتر گلم.خوب شیر میخوره؟

بله.دکتر داروخانه هم حرف شما رو گفت.اخه به خاطر کرونا میترسم ببرم دکتر.واسه پسر اولم دکتر هم قطره داد.هم برای سینه خودم پماد داد.الان اسمش یادم نیست.

بله.دکتر داروخانه هم حرف شما رو گفت.اخه به خاطر کرونا میترسم ببرم دکتر.واسه پسر اولم دکتر هم قطره دا ...

ببرش دکتر نترس.بچه گناه داره.سینه ات رو هر بار میخوای به بچه شیر بدی قبلش بشور با اب و صابون تمیز

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
فقط روی زبونشه یا قسمت‌های دیگه هم هست؟  اگر فقط روی زبونه، ممکنه رنگ شیر باشه. با برفک اشتباه ...

فکر کنم برفک باشه.چون چند روزه همش هست.قطره که گفتید چند بار بدم؟چند قطره؟

دوز مصرفش یادم نیست عزیزم. از داروخانه بپرس. 

من برای پسرم استفاده میکردم، الآن ماشاءاله هشت سالش شده. حافظه‌م بیشتر از این یاری نکردی بتونم راهنماییت کنم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ضمن اینکه برفک دونه‌های برجسته‌س. اگر سطح زبانش صاف و سفیده، رنگ شیره. ولی اگر دونه‌ی سفید زده براش دارو بگیر.