2777
2789
عنوان

عروسی

218 بازدید | 26 پست

عروسیو دوسته صمیمیمه

یه دلم میگه برم

یه دلم میگه نرم

تعداد رای : 26
نظرسنجی
برو
8
30%
نرو
10
38%
اومدم فحشت بدم😒
4
15%
آخی درکت میکنم😢
4
15%
🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

برو بابا خوش باش

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کرونا لنتی دودلم کرده

منم عروسی هیچکدومشون نرفتم الان پشیمونم😭😭😭

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

وای خیلی بده 

عروسی فامیل نزدیکمونه ماهم موندیم چه کنیم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
الهی درکت میکنم خیلی بده😭😭

دلم میخواد همشونو دوباره عروس کنم😂😂😂

وای خیلی بده  عروسی فامیل نزدیکمونه ماهم موندیم چه کنیم

عقل حکم میکنه نریم

ولی دلمو چیکا کنم  

دلم میخواد همشونو دوباره عروس کنم😂😂😂

مگ اینکه یه کاری کنی جداشن تا بلکم تو رنگ عروسیشونو ببینی😆

مگ اینکه یه کاری کنی جداشن تا بلکم تو رنگ عروسیشونو ببینی😆

نه یه جشن میخوام بگیرم همشونو‌بفرستم ارایشگاه شکل شب عروسیشون ارایششون کنم لباس عروس بدم تنشون دوباره عرپسشون کنم😍😍😍

باخودمم همینکارو کردن 

اشتباه محضه رفتنت , اصلا کاری با بقیه ندارم ولی بخاطر خودتم که شده نرو 

ب احتمال۹۵درصد نمیرم

نه یه جشن میخوام بگیرم همشونو‌بفرستم ارایشگاه شکل شب عروسیشون ارایششون کنم لباس عروس بدم تنشون دوبار ...

ای جان😍😍

حالا انگار شوهرشی غصه ندیدن عروسو با لباس عروس و ارایشگاه میخوری🤣🤣🤣