بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب برو بیمارستان حداقل یه چکاب میشی نگران نباش به دلت بد راه نده انشاالله چیزی نیست نینی منم گاهی اوقات تکوناش کم و ارومه و بعضی وقتا محکم و زیاد
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
خب برو شیو کن و بعدم تا بیمارستان برو ما الان کاری از دستمون بر میاد؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
عزیزم خیلی مواظب حرکت های نی نی باش. تو خودت بهتر میدونی که الان شرایط چه جوریه. اگر حس میکنی طبیعی نیست برو نوار قلب بگیر. خیالت راحت شه. اینکه میگن فضا کمه خیلی جدی نگیر
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
به خودت استرس نده بابا پیش میاد همین که تکون میخوره خوبه یعنی یه چیزی بخور استراحت کن ببین چطور میشه
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍