2777
2789
عنوان

از عذاب وجدان دارم ميميرم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 36 پست

اره والا دختر منم با گریه به خاستش میرسه همسن دختر شماست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

وقتی میخوایی به روش نیاری انگار که اصلا نیستی و هیچ گونه عملی نباید انجام بدی نه حرف نه نگاه .....بع ...

99 درصد مواقع همين كارها رو ميكنم ولي ديگه بعضي مواقع كششو ندارم

چون هم بسيار شيطون و پر انرژي هستش و هم خواسته هاي جور واجور داره و هم اصلا تا شب ساعت 12 بزور ميخوابه

آخه منم كارمندم بخدا ديگه جوني واسم نميمونه

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=160465984]نه خب  یدونه دادم نزنی لوس بار میاد[/QUOTE دخترم جيغ مي كشيد منم واسه اولين ب ...

دختر یکی از اشناها همینجوری بود حتی یه چیز عادی هم میخواست با گریه میخواست جیغ و داد میکرد پدر و مادرش وحشتناکککک لوسش کرده بودن تا صدای دخترشون درمیومد واسه گریه هر کاری براش میکردن دیگه همه گفتن این راحش نیس تربیتتون غلطه و فلان بعد ی۶ مدت هرچی جیغو گریه میکرد اینا بی محلز کردن بهش هرچی خواست ندادن گفتن تا هروقت که یاد نگرفتی بدون گریه کردن خواستتو بگی هیچی بهت نمیدیم و نمیخریم،بیشترم با رفتارشون نشون دادن تا جایی که من دیدم بهتر شده بود الان چند مدتیه ندیدمش

سلام سلام امروز موعود اون تاپیک اجنه و دعانویسی و طلسم و.... هست 😍😍😍قراره کلی اطلاعات صحیح بدیم ت ...

خودت تاپبک میزنی؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اينكه بچه ياد بگيره هر وقت گزينه كنه چيزي ك ميخواد بدست مياره ااصلا صحيح نيست بي اعتنا باشيد در ايند ...

منم واسه همين تو اين مواقع كم نميارم و كوتاه نميام

ولي بخاطر گريه هاي زياد اون و ساكت نشدنش كنترلمو از دست ميدم

99 درصد مواقع همين كارها رو ميكنم ولي ديگه بعضي مواقع كششو ندارم چون هم بسيار شيطون و پر انرژي هستش ...

عزیزم بالاخره تونستی همسر سابقتو فراموش کنی؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

دختر من ۱۵ ماهشه از اول خیلی بی قرار و گریه ای بود الانم سر هر چی بخواد گریه میکنه منم تو مواقعی که کاری و نباید انجام بده ولی کریه و زاری راه میندازه اصلا بهش اعتنا نمیکنم به ۵ دقیقه نمیکشه گریش و قطع میکنه و خودش میره سراغ کار دیگه یا با بازی و کار دیگه حواسش و از اون موضوع پرت میکنم.البته دختر شما بزرگتره و نمیشه گولش زد فقط باید بهش بی اعتنایی کنی تا خسته بشه و خب تو بعضی مواقع حق داری عصبی بشی ولی سعی کن خودت و کنترل کنی من عصبی میشم میرم تو اتاق چند دقیقه میمونم و در و میبندم تا آروم بشم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
منم تگ کن

اگر ممکنه بیشتر خودتون چک کنید من سرم لوغ میشه تو تاپیک

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
 خودت تاپبک میزنی؟

اره

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
دختر یکی از اشناها همینجوری بود حتی یه چیز عادی هم میخواست با گریه میخواست جیغ و داد میکرد پدر و ماد ...

چه خوب

دختر من ۱۵ ماهشه از اول خیلی بی قرار و گریه ای بود الانم سر هر چی بخواد گریه میکنه منم تو مواقعی که ...

بله درسته 

من بايد برم اتاق دگه

ولي دخترم مياد بغلم ميچسبه و دم گوشم گريه و جيغ و داد راه ميندازه

خداياااااااا به همه مادرهااااااا صبرررررر بده اون هم خيليييييييييييييييييييييييييييييييييييي زياااااااااااااااااااااااااااد

بله درسته  من بايد برم اتاق دگه ولي دخترم مياد بغلم ميچسبه و دم گوشم گريه و جيغ و داد راه مين ...

میفهممت والا حق داری دختر منم ۲۴ ساعته میچسبه بهم تا چند اه قبل که یه سره بغلم بود و پایبن نمیومد...

واقعا فقط آدم باید تمرین صبر بکنه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
عزیزم بالاخره تونستی همسر سابقتو فراموش کنی؟

عزيزدلم من خانواده شوهرم وساطت كردن و مارو به هم رسوندن

ولي ديگه توان تاپيك زدن تو اون مورد را نداشتم

چون ميترسيدم بهم بگن كار خوبي نكردي كه بهش فرصت دادي و منو نكوهش كنن

من به خاطر دخترم از خودم گذشتم 

چون دخترم عاشق باباشه و منم به زندگيم فرصت دادم و به خدا توكل كردم