2777
2789
عنوان

کمکم کنین

61 بازدید | 4 پست

کمکم کنین 4سال با شوهرم دوست بود به طرز وحشتناک عاشق بود سه سال بعد ازدواج سرد شد خیلی باهاش مشکل دارم بی توجه برام یه قرون خرج نمیکنه منو گردش بیرون تفریح هرگز نمیبره همیشه بی حوصلست همیشه تو خودش باور نمیکنم این آدم عاشق بود ماهی یکبار هم روابط زناشویی ندارم همیشه سر این دعواست تاحالا تولدم روز زن سالگرد ازدواجم تبریک نگفته ولی عکس زنداداشاش و خواهراش استوری میکنه تو مناسبت هاشون وقتی ناراحت و شاکی میشم میگه تو عقده ای حسودی میگه اگه جاریات خونه بابام کار نکنند تو باید جلو اونا کار کنی تا بابامامانم ازت راضی باشند چکار کنم تا حرف میزنم میگه بچه و همه اموال مال تو طلاق بگیر راحت شم. ...فقط از ترس آبروی پدر مادرم موندم بخدا دیگه نمیدونم ازین حجم بیتوجهی و کم محلی تبعیض چکار کنم چند سال پیش خیانت کرد رفتم قهر به غلط کردن افتاد اما بازهم سرد و بی روحه فقط به من

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
2
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن.مثلا مثل خودش باش بی تفاوت شو.برای خودت زندگی کن.برو سرکار دستت تو جیب خودت بزار.باهاش باش اما نه مثل زن .بهتره از جدایی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم