2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی عوارض داره؟

17558 بازدید | 15 پست

سلام من چهاردهم پریودیم سونو دادم یک فولیکول گراف ۲۷ در ۲۷ داشتم دکترم ۲ تا امپول اچ سی جی داد زدم از روز بعد تزریق زیر دلم و کمرم و سینه هام درد داره امشب پسرمو بغل کردم برای یه لحظه فک کردم کمرم شکست خیلی درد بدیه میخواستم ببینم از عوارض امپوله اخه بعضیا میگفتن فولیکول بزرگ کیست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شکمم از سر زایمانم بزرگ بوده درد زیر دل و کمرم عاصیم کرده

دکتر برای چه چیزی نوشت؟والا عوارضش تنها اب اوردن شکم رومیدونم که دکترم گفته بود یچیز عادیه وتوبیشتر خانم تاپیش میاد

از امپول؟

بله ودکترم قبل از انجامش نگفت بعدکه به مشکل شدید برخوردم گفت واینم بگم دردشدید شکم ولگن داشتم دردم شاید بحد زایمان میرسید فقط فریادمیکشیدم هیچ مسکنی ارومم نیمکرد حتی امپول توپا میزدم دردشو حس نمیکردم ازبس که حالم بدبود

بله منم برای همین موضوع انجام دادم

عزیزم سلام من این ماه لتروزولو کلومیفن خوردم فولی هام رشد کرده الحمدلله ولی موندم برم امپول بخرم بزنم که ازاد شه یانه اخه از طرفی میترسم کیست شه منم تنبلی تخمدان دارم که پلی کیستیکه میشه راهنماییم کنید یعنی احتمال داره شکمم اب بیاره ؟!