2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم الان اصلا دیگه دانشگاه ها خوب نیستند اون نمره ای که میاری را ۵ یا ۶ نمره پایین تر رد میکنند ولی اگر راهت نزدیک هست برو از من به تو نصیحت دانشگاه راه نزدیک برو اگر خواستی دانشگاه بری

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
فضاش خوب بود ؟ چ رشته ای خوندی؟ 🙏

اره خوب بود اگر راهت نزدیک برو من حسابداری خوندم زیاد صمیمی نشو با کسی خودت میدونی که دیگه دخترا چطوری هستند اگر نزدیک هستی برو 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
اره خوب بود اگر راهت نزدیک برو من حسابداری خوندم زیاد صمیمی نشو با کسی خودت میدونی که دیگه دخترا چطو ...

نه نزدیک نیستم ولی دوس دارم برم دانشگاه تو این شرایط اصلا دیگه نمیتونم بمونم یه سال دیگه درس بخونم ،دیگ داره دیر میشه برام 

میخوام ببینم سطحش خوبه یا نه 

کلا مدرکش چقد معتبره و استاداش چطورن 

نه نزدیک نیستم ولی دوس دارم برم دانشگاه تو این شرایط اصلا دیگه نمیتونم بمونم یه سال دیگه درس بخونم ، ...

اره خوبه کلا اینو بدون دانشگاه آزاد هرجایی باشی اون مدرک اصلی و آخرت را مینویسن آزاد و دیگه کار ندارن کجا درس خوندی استادش خیلی خیلی خیلی بهتر از دانشگاه خوراسگان هست حتی از لحاظ نمره دادن هم بهتر هستند فضای دانشگاه هم قشنگه رستوران داره سلف داره مسجد و کتابخانه داره جاده سلامت داره برای پیاده روی کلی پارک داره در کل خوبه ولی اگر دوست داری برو دانشگاه خوبه 

مرسی عزیم خیلی کمک کردی 🙏⁦❤️⁩ ممنونم 

سلام:)

شما رفتین دانشگاه خمینی شهر؟

میشه اگه رفتین نظرتون رو بگین؟

من خیلی احتیاج دارم درمورد دانشگاهش بدونم. چون میخواستم برم ثبت نام کنم و اطلاعات خیلی زیادی ازش نداشتم.