2777
2789
عنوان

تاپیک شوهرم محکم تو خیابون زد رو دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 30 پست

تو خیابون بزنه رو دستش بعد برن تو ماشین دعوای چتی عجیب بود من یه صفحه خوندم ادامه ندادم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و پرت گفت،بعد که بچه ها گفته بودن شوهرت عقل نداره در جوابشون میگفت وای نگید شما که نمیدونید شوهرم واسم چه کارها که نکرده خیییلی مهربون و ماهه😐

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
تو خیابون بزنه رو دستش بعد برن تو ماشین دعوای چتی عجیب بود من یه صفحه خوندم ادامه ندادم

اره خب تو ماشین دیگه هرچی خواسته گفته...دیگه پیام چتی کجا بود؟

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
ما کامل ندیدیم..مثلا چی میگفت؟ با دکر یک مثال..حداقل یک مورد محض رضای خدا😍

من مثال زدم واست😂

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
اره خب تو ماشین دیگه هرچی خواسته گفته...دیگه پیام چتی کجا بود؟

نمی دونم والا

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چرت و پرت گفت،بعد که بچه ها گفته بودن شوهرت عقل نداره در جوابشون میگفت وای نگید شما که نمیدونید شوهر ...

خب پس واقعا شوهر نداره..در تخیلات زیست میکرده..تخیلاتش هم یهو قاطی میکرده😀😀

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
خب پس واقعا شوهر نداره..در تخیلات زیست میکرده..تخیلاتش هم یهو قاطی میکرده😀😀

آره بابا همون اول که اسکرین شات پیام هاش و خوندم فهمیدم الکی میگه کاملا مشخص بود ،خیلی هم ریلکس بود

چی میگفت؟ اخرش چی شد؟.

میگفت نامزدم .بعد گفت بچه ۳ ماهه دارم .توی نامزدی حامله شدم .خونه دارن ولی پیش هم نیستن 

کرونا از هشت ماه پیش بوده ولی اینا ۳ ماهه بچه دارن .یعنی ب محض اینکه فهمیده حامله س نرفته سر خونه زندگیش

بعد گفت انداختم توی ماشین داد زد ولی بعدش فقط چت بود 

کلا نمیدونم خیلی عجیب بود 

بهش میگفتن عزت نفس داشته باش ک اینطوری نگه میزنمت خون بالا بیاری .یه جورایی ذوق میکرد از خرکی بازیای شوخرش

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
میگفت نامزدم .بعد گفت بچه ۳ ماهه دارم .توی نامزدی حامله شدم .خونه دارن ولی پیش هم نیستن  کرونا ...

😀😀😀مرسی🌹🌹 خدا خیر همچین ادمای تخیلاتی بده..باعث میشن هرکی تو نی نی سایت مشکل داره، تو دهنم بگم ان شاالله که دروغه..اعصابم خرد نشه

میگفت نامزدم .بعد گفت بچه ۳ ماهه دارم .توی نامزدی حامله شدم .خونه دارن ولی پیش هم نیستن  کرونا ...

واااا توهمی بود😶😶😐😐🙄🙄

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

هستن همچین مردایی 

ولی بنظرم اسی نباید اسمشو میذاشت غیرت 

اگه غیرتی بود دست فروش رو میزد نه پشت دست اسی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اخه اینهمه بهش فوش داده و تهدیدش کرده بعد اسی هی میگه کی میای دلم تنگه 

آخی خب مجرد بوده، وسط داستان نوشتن، یادش میومده که دلش برا نیمه گمشده تنگه😀

ان شاالله همه مجردا بخت خوب نصیبشون بشه