ببخشید چرا میخندینمثلا چی عوض شده که نباید به فکر ضد عفونی بشه ،آیا شرایط بهتر شده که بزاره کنار ،خوبه امروز روز سیاه کرونا بوده ،یه جوری میخندین انگار کرونا تموم شده ایشون هنوز وسواس داره
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
اگر كسي بياد خونمون تموم دستگيره در و كليد و پريزا و در ورودي را ضدعفوني ميكنم با اسپري مخصوص...اصلا وايتكس استفاده نميكنم.كيفمو با گوشي هم ضدعفوني ميكنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره.والله کماوردم.من وبچه هامهمیشه خونه ایم شوهرم بیرون میره اونماومدنی کامل دستاشو میشوره.والله این ویروس یه جدریه اوناییمکه رعایت میکنن هم میگیرن اوایل خیلی مشستم همه رو.الاندیگه خستم فقط توخونه موندن رو تونستم ادامه بدم
شما منو نخور منم میدونم چه وضعیه ولی دیگه لازم نیست کل زندگی رو با وایتکس بشوره همین شماهایی که رفتی ...
برو بابا حرف نزن جوابت باشه اون دنیا جلوتو میگیرم ببینم من کی رفتم شمال، تو داری بهش میخندی مگه هنوز صد عفونی میکنی، همین شماها هستین همه رو بدبخت کردین ،همش م دماغ تون اویزونه وای کرونا گرفتم چکار کنم
شما منو نخور منم میدونم چه وضعیه ولی دیگه لازم نیست کل زندگی رو با وایتکس بشوره همین شماهایی که رفتی ...
ای کاش برای نشون دادن بی فرهنگی ت به هرچیزی چنگ نمیزدی کم میاری یهو پای شمال و چرا وسط کشیدی ،من مث تو شمال نرفته و ندیده نیستم تو کرونا بدو بدو برم،کافر همه را به کیش خود پندارد
برو بابا حرف نزن جوابت باشه اون دنیا جلوتو میگیرم ببینم من کی رفتم شمال، تو داری بهش میخندی مگ ...
باشه اولا که با تو نبودم با استارتر شوخی کردم چون بالاتر رعایت کردنمو گفته بودم اول بدو بخون بعد بیا تهمت بزن دوما یاد میگیری خودتو نخود هر اشی نکنی تا حرف نشوی سوما من کرونا هم بگیرم هیچ ربطی به تو نداره تو برو ماسکتو بزن نگیری
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
ای کاش برای نشون دادن بی فرهنگی ت به هرچیزی چنگ نمیزدی کم میاری یهو پای شمال و چرا وسط کشیدی ،من مث ...
😂😂😂چقد تو خنده داری بابا چته دخالت کردی حرف شنیدی تا بی فرهنگی به چی بگی من که با تو کاری نداشتم خودتو انداختی وسط باشه اگه دلت خنک میشه من بی فرهنگ😂😂😂😂😂
جواب ابلهان خاموشی ست از طرز فکر ت معلومه چه جور آدمی هستی
😐😐😐😐خدا شفات بده بابا ولمون کن برای چی بند کردی به من دعوا داری برو یکی مثل خودتو پیدا کن من حوصلتو ندارم نصف شبی اونی هم که معلوم نیست تربیتش چیه و چطور ادمیه شمایی چون اول شما منو با لحن خیلی بد ریپلای کردی منم جوابتو دادم حالا برو بخواب تا حرصت بخوابه😂😂شب خوش