ععععششششششقققق مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 683 عنوان این پیام توگوشی یه دخترمجرد یعنی چی | مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 54 پست دختردایی شوهرمه برادر شوهرم انگاردوسش داره.گوشس شو داد دستم پیاماشو بخونم بادوس پسرش یهورسیدم ب پیامش نوشته بودشنبه پریودم تموم میشه رفتم بالاترپسره نوشته بود پس کی تموم میشه.بقیشم رنگش پرید نزاش بخونم.نمیدونم ب خانواده شوهرم بگم یان؟اصلا چه معنی میده این پیام 1399/07/28 | 23:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran0711 عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2788 وا چه ادم فروش!!!به شما اصلا ربطي نداره خودش مسئول كارشه.!!!
ععععششششششقققق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 683 فکر نکنم ب بقیه ربطی داشته باشه چون قراره برن خاستگاریش.جلو بقیه هم خودشو خیلی پاک نشون میده وای من عکساشو تو بغل اینو اون دیدمش
پروانه_آبی عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1058 به خودش بگو..داری باخودت چکار میکنی؟!!!بعد بهت پرید، به خانوادش بگواونایی که میگن به توچه و کاری نداشته باش، همین حرکتا رو کردن که فساد جامعه رو برداشته..هیچکی جرات ازدواج نداره بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 بهت اعتماد کردهحتی فکر اینکه به کسی بگی هم زشته واقعا ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
شوکولاتی عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6922 چون قراره برن خاستگاریش.جلو بقیه هم خودشو خیلی پاک نشون میده وای من عکساشو تو بغل اینو اون دیدمش هر ادمی ممکنه توبه کنه و بشه یه ادم دیگ مم خودممم یه زمان شیطون بودم وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10069 جات بودم نمیگفتم ولی اگ برادرشوهرم در مورد دختره چیزی میپرسید یا ی جوری میفهموندم بش ک طرف رل داره همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 32018 یعنی اون روز پاکه میتونن برن مسجد دعا بخونن...انشالله انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
delbar_nab عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2126 چون قراره برن خاستگاریش.جلو بقیه هم خودشو خیلی پاک نشون میده وای من عکساشو تو بغل اینو اون دیدمش ب هرحال شما حرفی نزن!شاید امشب بشینه توبه کنه! دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 چون قراره برن خاستگاریش.جلو بقیه هم خودشو خیلی پاک نشون میده وای من عکساشو تو بغل اینو اون دیدمش بازم ب شما ربط نداره....از خدا میخوام اقدر ارامش بده بهت تو زندگیت ک کاری ب کار بقیه نداشته باشی😊 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
آیلین_سابق عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5353 دخترا همیشه رازتون و زندگی خصوصیتون واسه خودتون باشه نتیجه اخلاقی تاپیک آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
ععععششششششقققق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 683 ببین پیامش دست کی هم افتاده .... خودش گوشیشو دادبخونم.منم دادم اون بخونه
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 نگو فقط نذاربابرادرشوهرت ازدواج کنه همین نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی