2777
2789
عنوان

کی شوهرش یاخودش اهل قلیانه

120 بازدید | 16 پست

شوهرم قلیون میکشه بادوستاش من خیلی بدم میاد

خصوصاایام کرونااااااا

چیزی بگمم میگه بیاباهم بکشیم

چجوری عادتشوترک بدم

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دوس داشتم

شوهرم دیگه نذاشت😐😑

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من و شوهرم‌ک نمیکشیم هیچکدوم ولی اگه شوهرم‌میکشید و ب من میگفت بیا بکش پایش بودم چ اشکال داره

جدی😐😐😐😐

ما اینقدر بحث میکردیممممممم اخر دعوامون میشد

ولی الان هر ماهی یه بار میکشه ولی بهم میگه قبلش

بازم خوشم نمیاد

جدی😐😐😐😐 ما اینقدر بحث میکردیممممممم اخر دعوامون میشد ولی الان هر ماهی یه بار میکشه ولی بهم ...

هر چی حساس باشی ک بدتره اره چ اشکال داره.اگه حساسیت نشون بدی میره بیرون میکشه و ازت پنهان میکنه 

بالاخره تفریحه حالا زیادش خوب نیست ب خوبی بهش میگفتی کمش کنه .شوهرم با دوستاش مثلاماهی ی بار خیلی وقتام دیرتر جمع میشن پاسور بازی خانمای دوستاش انقد حساسیت نشون میدن من از اول گفتم هرروقت دوست داری بازی کن بالاخره توم داری کار میکنی احتیاج ب تفریح داری ی موقع میبینی چند ماه میشه اصلا بازی نمیکنن

هر چی حساس باشی ک بدتره اره چ اشکال داره.اگه حساسیت نشون بدی میره بیرون میکشه و ازت پنهان میکنه  ...

من از این بدم میاد ک میرفت تو کافه تا ساعت 11شب خداروشگررررررر تعطیل شده کافه ها تقریبا

ولی الان نه

میره خونه رفیقش اونجا پاسور بازی میکنن شاید یه بار بکشه