2777
2789
عنوان

لاک😍 لاک🙂 لاک😒

737 بازدید | 22 پست

سلام به همگی🙂✋

بچه‌ها شما نظرتون چیه لاک دوس دارین؟

اونایی که متاهل هستن بگن ک  همسرشون دوس داره یا نه؟

من خودم لاک دوس دارم ولی وقتی میزنم خیلیییی نامرتب میشه بعدشم که کلافه میشم همه رو میپاکم😐

اگه ایده یا روشی دارین که لاکا مرتب بشه بگین که ما نابلدا هم بدونیم😅😅

مام عاشق لاکیم😍😍خیلی شوهرمم دوس فقط واسه نماز خوندن اذیت میشیم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم لاک ژل میزنم هر ماه به صرفه تر از کاشته و زیباست 

ژلیش منطورته؟

هزینش چقدره؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

من بیشتر از این لاکایی که زود پاک میشن میزنم ، برای طراحیش هم مهر ناخن عالیههه خیلی خوشگل میشه🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
من بیشتر از این لاکایی که زود پاک میشن میزنم ، برای طراحیش هم مهر ناخن عالیههه خیلی خوشگل میشه🌸

اتفاقا منم وقتی از اونا میزن خیلی مرتب میشه ولی خب زود کنده میشه

به نظرتون روش برق ناخن بزنیم ماندگاریش بیشتر نمیشه؟🤔🤔

اتفاقا منم وقتی از اونا میزن خیلی مرتب میشه ولی خب زود کنده میشه به نظرتون روش برق ناخن بزنیم ماندگ ...

آره من یه بار امتحان کردم خیلی خوب شد اصلا کنده نشد🌸☺

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔