2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست تشخیص طبع تو گوگل هست ولی من چند بار است زدم هرسری یه چیز گفت اخرشم نفهمیدم طبعم چیه😄

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

از اندام و جنس مو كه نازكه يا ضخيمه و رنگ پوست و علائقت به غذاها و رفتارت كه مثلا عصبى هستى يا سرخوش ☺️ سخت ميگيرى يا راحت زندگى ميكنى و خيلى چيزاى ديگه

ميشه فهميد

✨ Fear the one who does not fear God✨

راحت نیست. 

یه چیزایی رو کلی میدونم من

مثلا لاغری خشکیه

چاقی تری

چاق گوشتی میشه گرم و تر 

چاق چربی میشه سرد و تر 

یا عموما پوست سبزه و موی مشکی بیشتر طبع گرم

پوست سفید و موی بورو زرد طبعشون سرد

ولی 

خب ماها چون تغذیمون بیشترش غلطه دچار غلبه اخلاط میشیم و البته هر عضو بدن هم یه طبع جداگانه داره. 

بهتره با یه متخصص مشورت کنی

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
خودمو میدونم گرمم اونو اخرشم نفهمیدم

نگا یسری علایم ظاهری رو گفتم. میتونی گوگل سرچ کنی یا بیشتر مطالعه کنی. مثلا من طبعم گرم و خشک بود اما بعد زایمانم غلبه سردی گرفتم. 

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
نگا یسری علایم ظاهری رو گفتم. میتونی گوگل سرچ کنی یا بیشتر مطالعه کنی. مثلا من طبعم گرم و خشک بود ام ...

خداکنه منم بگیرم

چون منم صفراییم

حالم بهم میخوره خیلی طبع بدیه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩