2777
2789

ديدم اووووووه چقدر واسه پدر شوهرم پول ميزنه..

اصلا پدر شوهرم رو درك نميكنمميخوابه تا ١ظهر پا ميشه ميره تو گوشي دوباره ميخوابه پا ميشه يه دور ميزنه تا شب شه بخوابه..

نه افسردست نه معتاد.. خييييلي تنبله.. و متوقع از ديگران

يعني كاري پيش بياد ١٠٠هزار تومان نداره.. كلا حال انجام كاري رو نداره

خودمونم زندگيمون خيلي سادست به خدا خيلي با قناعت زندگي ميكنم. هيچ كاري واسمون نكردن حتي كادوي سر عقد خود شوهرم پولش رو داد.. تا حالا هيچ كاري واسمون نكردن ولي شوهرم واسشون گوشي بخره ميز ناهار خوري بخره،بفرسته مسافرت و ١٠٠٠تا كار ديگه.

٢سال پيش عمه ي همسرم فوت كرد تمام مخارجش رو همسر من داد.. الان پدربزرگ همسرم هم حالش خوب نيست باباهه نميگه شايد ٢روز ديگه فوت كرد به خودم يه تكوني بدم😔😔😔

پ.ن:خودمون هشتمون گرو نهمونه

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

خو میبینه زنش بلد نیس خرج کنه

خرج بقیه میکنه 

ب خودت بیا ،خو چرا خرج نمیذاری رو دستش 

از الان تجربه شد برات 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قناعت کردی اینحوری شده

ع تو‌میزنه میدع ب بقیه بندازش تو خرج😒وام بگیرید ک قسط بده

لباس و کفش و این چیزا ازش بخاه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
به شوهرت بگو سلطان میگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

سريع قاطي ميكنه در مورد خانوادش حرف بزنم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
خو میبینه زنش بلد نیس خرج کنه خرج بقیه میکنه  ب خودت بیا ،خو چرا خرج نمیذاری رو دستش  ا ...

آفرین این یه راهکار خیلی خوبیه توش هیچی قهر و دعوام نیس.تازه زندگیت پرازتنوع و خرید میشه.هم خودتواساسی خوشگل کن هم خونه رو.ینی منتظرم فقط پول بیاد دست شوهرم میرم یه چیزی واسه خودم یاخونه میخرم

به شوهرت بگو سلطان میگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

خدایی اینو سلطانتون گفته؟؟؟! ادبیاتو دگرگون کردی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

برو بهش بگو راستش یه مدته میخام یچیزی یت بگم..من به خانوادم ماعیانه یه میلیون میدم بعضی وقتا م چیزا که سفارش میدن پولسو میدم ببین واکنشش چیه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سلطان منم😂اسممو ببین

اه فک کردم تتلو خرو میگی😂