2777
2789
عنوان

یکی‌ب من کمک کنه😭😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 32 پست

ای بابا این چه حرفیه صدقه بده صلوات بفرست قرآن بخون همه چیو بسپار بخدا دلتم اروم بگیر هیچوقت این چیزا ب دل نگیر یه چیز شیرینم بخور شاید فشارت افتاده دست و دلت میلرزه منم گاهی ایجور میشم

برو تو پارک بدو...آروم تر میشی ..یا بلند شو خونه تمیز کن ...یا برو کوه یا جنگل داد بزن...با آب ولرم حموم کن..بابونه و اسطوخودوس دم کن..گلاب بپاش به دست و صورتت ..همه ی اینا استرسرو کم می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا میشدم اما زود میرف اما این از صبح اینجوریم

منم اینجوری میشم بعضی وقت ها 

باید مشغول بشی تا بهتر بشه 

یه چیزی که حواست رو پرت کنه مثل بازی یا فیلم  یا همچین چیزی 

الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ همان کسانى که ایمان آورده ‏اند و دلهایشان به یاد خدا آرام مى‏گیرد آگاه باش که با یاد خدا دلها آرامش می‌یابد». فقط یاد خدا باعث ارامشت میشه استغفار کن و شیطان رو لعنت کن ذکر بگو اروم میشی. 

به خدا قسم ت دو ساعت یاسین گوش کردم سوره ی انبیا گوش کردم اصلا اروم نمیشم خیلی بی قرارم

چراهمه اینجوری شدن زنداداش منم اینجوریه اصلا ازتپش قلب یجا بند نمیشه خیلی بیقراره کارش شده گریع روانپزشک دکتر نمونده رفته

داروخونه میده بدون نسخه 

اره فک نکنم ایراد بگیره 

اگرم ایراد گرفت بگو دکتر داروساز داروخونه بیاد 

شرایطتو بگو 

بگو ممکنه دیازپوکساید بخورم آروم شم؟

اینجوری دل خودتم امن تر میشه 

نمون خونه به بهانه ی داروخونه بزن بیرون 

یکم هوابخوری