2777
2789
عنوان

استرس بیش از حد

78 بازدید | 6 پست

استرس و اضطراب همه وجودم رو گرفته.کرونا سکته این همه اخبار منفی.هرکار میکنم حالم خوب نمیشه.خدایا خودت نجاتمون بده

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید پناه ببریم ب خداوند 🌹

تنها راه حل اینه فقط

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

استرس سیستم دفاعی بدن و ضعیف میکنه. من خودم با بیماران کرونایی در ارتباط بودم. اول فک میکردن و سرما خوردن ولی وقتی بهشون میگفتم کرونا داری یا احتمال داره کرونا داشتی باشی حالشان بیشتر بد میشد . فقط رعایت کن. من چن ماهه با بیمارا سر و کار داشتم ولی نگرفتم. فقط رعایت کن و ماسک بزن و به همه چیز که تو بیرون دست میخوای بزنی اول به اون قسمت الکل پس پس کن بعد دستت و بزن بعد با ژل دست دوباره ضد عفونی کن. اوضاع تو ایران خیلی بدتره. و آمارها اصلا درست نیست و بیشتره

استرس سیستم دفاعی بدن و ضعیف میکنه. من خودم با بیماران کرونایی در ارتباط بودم. اول فک میکردن و سرما ...

بله حتما.رعایت میکنم.استرسم برای دیگرانه.اطرافیان.بقیه آدمها...

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...