2777
2789

سلام دوستان من سه روز از پریودم گذشته امروز آز بتا دادم 750 بود..خوبه به نظرتون؟دکترم گفت یکم پایینه😞استرس گرفتم

اگه تجربه ای دارین کمکم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

م بابا عالیه من بعد ۶ روز تاخیر ۸۲ بود بتام بود دو هفته دیگه ام زایمانمه همه چیم اوکی دکترا فقط استرس میدن 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

اصلا پایین نیس من روز موعد۱۰۰بود

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

البته من نموند برام مشکل داشت ان شالله بچه شماسالم باشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
م بابا عالیه من بعد ۶ روز تاخیر ۸۲ بود بتام بود دو هفته دیگه ام زایمانمه همه چیم اوکی دکترا فقط استر ...

خداروشکرکه هردوسالمین.آرزو میکنم زایمان راحت وبدون درد داشته باشین.توروخدا حالا که دارین مادر میشین منم دعاکنین خدا بهم یه بچه سالم ببخشه🙏

خداروشکرکه هردوسالمین.آرزو میکنم زایمان راحت وبدون درد داشته باشین.توروخدا حالا که دارین مادر میشین ...

مرسی فدات شم .انشاالله خدا به حق طفل ۶ ماهِ امام حسین به همین زودیا ی نی نی خوشگل و سالم بزاره تو دلت عزیزم حتما موقه زایمان دعات میکنم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
م بابا عالیه من بعد ۶ روز تاخیر ۸۲ بود بتام بود دو هفته دیگه ام زایمانمه همه چیم اوکی دکترا فقط استر ...

خدارو شکر عزیزم..ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت 

برا منم دعا کن بارداری خوبی داشتم..دو بار سابقه سقط دارم الان خیلی میترسم

خدارو شکر عزیزم..ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت  برا منم دعا کن بارداری خوبی داشتم..دو بار ساب ...

مرسی فدات شم همچنین نی نی شما .عزیزم فقط استرس نداشته باش به سقطای قبلیت فکر نکن تموم شده رفته با فکر کردن فقط سلامتی نینی تو ب خطر میندازی انشاالله صحیح و سالم بغلش میکنی استرس واقعا سمه

مرسی فدات شم همچنین نی نی شما .عزیزم فقط استرس نداشته باش به سقطای قبلیت فکر نکن تموم شده رفته با فک ...

انشالله توکل به خدا

دکترم به جای اینکه بهم روحیه بده استرسمو زیاد میکنه🙁

انشالله توکل به خدا دکترم به جای اینکه بهم روحیه بده استرسمو زیاد میکنه🙁

به منم چقد استرس دادن مخصوصا تو غربالگریا خدا لعنتشون کنه اصن استرس نداشته باش توکلت ب خدا باشه