2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 67 پست
دیگه بلدرچین نر کار خودشو کرده😐😐😂😂😂

بلدرچین‌نر خیر نبینه 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
وای مبارکه چند پری زدی؟ 

سوم زدم امروز ازمایشمم مثبت شد

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ شوهرم ۲۷

سنت که خوبه عزیزم منم متولد ۷۹ هستم همسرم متولد۷۱ الان یه ساله عروسی گرفتم و باردارم دوماه دیگه تا زایمانم هست اگه خدا بخاد ان شالله 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
سنت که خوبه عزیزم منم متولد ۷۹ هستم همسرم متولد۷۱ الان یه ساله عروسی گرفتم و باردارم دوماه دیگه تا ز ...

من هنوز عروسی نگرفتم انا ۵ ماهه خونه خودمم

بابا بیخیال چکار حرف مردم داری الان بخاطر کرونا بیشتریا عروسی نمیگیرن میرن سر خونه زندگیشون دیگه انگار عروسی گرفتن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

تو فکر این نباش که عروسی نگرفتی ...خداروشکر کن که خدا از نعمت مادر شدن محرومت نکرده ...خداروشکر بابت فسقلی که انداخته تو شکمت ...الانم به هیچی جز وروجکت فکر نکن ...خدا همه چی رو میبینه و هر چی خودش صلاح بدونه همون میشه ان شالله که خیر باشه گلم حتما حکمتی بوده عزیزم