2777
2789
عنوان

کرونا داره خواهرمو روانی میکنه

294 بازدید | 5 پست

شوهر خواهرم کرونا گرفته و حالش خیلی خوبه،اما خواهرم از ترس در طول یک هفته یازده کیلو کم کرده دوتا بچه کوچیک داره از بس دستشون رو شسته و زندانی کرده تو اتاق که دستهاشون خونش میاد.خوهرم تستش منفی هست ولی فکر می‌کنه کرونا بگیره میمیره،نمیدانم چه بهش بگم تا آرام بشه،فشارم سر سی سالگی رفته تا هفده

وسواس گرفته بایدبره پیش روانپزشک

روانپزشک بیچاره هم کرونا میدن اگه الان برن😑 بهتره تو نت سرچ کنه کلا خیلیا بی علامتن

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کنین و ارومش کنین 

بگین خیلیا گرفتن و با هزار بیماری زیمینه اای اما خداروشکر خوب شدن

بگو اگه خدا نخواد یه برگم زمین نمیافته 

ایشالا که هیچ وقت نگیره اما با این نگرانیای که داره خودشو داغون میکنه 

یادم میاد اون اولا که کرونا اومده بود خیلیا از ترسشون سکته کردن چون فک میکردن کرونا بگیری دیگه مرگت حتمیه

ترس خیلی بده 

چطوری میشہ شوھر میگیرہ زن نمیگیرہ؟ مگہ پیش ھم نمیخابن با ھم زندگی نمیکنن ھمو نمیبوسن؟ پسر منو یہ کرونایی بی علامت بوسیدہ دو روز بعدش علائمش ظھور کرد ھمونی کہ کرونا داشت نہ پسر من ۔ الان ۱۰ روز گذشتہ و پسرم علائمی نشون ندادہ اما من میترسم کرونا بگیرہ آخہ بچہ ھا شاید تا ۴ ھفتہ نشون ندن الان دارم سکتہ میکنم خواھرتو درک میکنم  منم ۲ ماہ پیش خونوادگی ھمراہ بچہ و شوھر گرفتیم الان میترسم دوبارہ بگیریم با این اتفاق و بوسیدن بچم توسط خواھر شوھر منم تا ۴ ھفتہ بگذرہ و بفھمم گرفتہ یا نہ دیوونہ میشم امروز وقت مشاورہ آنلاین گرفتم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم