2777
2789
عنوان

به نیت بچه قرآن رو باز کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 35 پست
واقعا شما هم با قران حاجتت برآورده شد? برای بچه بود?

منم بچه دار نمیشدم .یه بار شد سقط گردم.دلم شکست هربار قران باز میکردم یا همین سوره نی اومد یا داستان موسی و خضر نبی.اونجا فهمیدم یه صلاحی بوده.الان الحمدلله بچه دارم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دهنت بشنوه .ممنون از دلگرمیتون

نذر حضرت علی اصغر و شیرخوارگاه برای بچه دار شدن بسیار مجربه.مامانم رفت کربلا گهواره حضرت علی اصغر برام نذر کرد باردار شدم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

همسر منم تو مشهد نیت کرده بود و قرآن باز کرده بود رقیقا همین آیه اومد بعد دو ماه پسر اولمو باردار شدم یادش بخیر عزیزم خدا مهربونه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

انشاالله خیره خدا بهت نشونه داده 

من یه تایپیک در این مورد دارم حتما برو بخون خیلی ها از این روش نتیجه گرفتن توکل بر خدا انشاالله شمام نتیجه بگیرین،  درمان ناباروری 

برا منم دعا کن باردارم و استراحت مطلق 

دوست منم قران باز کرد سوره ال عمران اومد براشش اسم دخترش رو مریم گذاشت

سلام منم بچه دومم هم دختره یه روز خواب میبینم یه نفر میگه بیا برات قرآن باز کنم ببینیم اسم بچه ت چیه سوره حمد باز شد ترجمه یکی از آیات نوشته بود فاطمه زهرا نشونم داد گفت نگاه کن بعد نگی من ندیدم بعد که بچه به دنیا اومده بود نگاهش کردم پسر بود حالا شوهرم میگه از دو اسمه خوشم نمیاد  

یعنی گهواره رو چکار کردین?

اونجای گهواره مامانم پول نذر کرده بود

یعنی گهواره رو چکار کردین?

مهم نیتته برا حضرت باشه نوع نذر مهم نیس

انشاالله خیره خدا بهت نشونه داده  من یه تایپیک در این مورد دارم حتما برو بخون خیلی ها از این ر ...

انشالله خدا خودش هم خودت هم بچت رو زیر سایه خودش حفظ کنه سر موعد صحیح و سالم بغل بگیریش