2777
2789

سلام...الان 12 هفتمه اول که فهمید باردارم کلی ناراحت شد که چرا نزاشتی بچت بره مدرسه بعد بچه بیاری و این حرفا که سهیل هنوز 3 سالشه بچست منم کلی حرف زدم که برای بچه هام بهتره اگه نزدیک باشن به هم و قانعش کردم... 

الان بهش میگم به فامیل گفتی میگه نه..میگم بهشون بگو من سه ماهم تموم شد

میگه زشته که بگم الان برم بگم کوثر حاملست که چی بشه  ...

میگم تو نگو خودم میگم دلم نمیخاد فکر کنن من این بچه رو ناخواسته باردار شدم و از بارداریم خجالت میکشم که تاحالا حرفی نزدم...میگه برو بلندگو بردار جار بزن خجالتم نمیکشی 😢😢

چیکار کنم...به شوهرم میگم میگه به اون ربطی نداره خودتو ناراحت نکن..ولی رو اعصابم رفته حرفش

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 

نمیدونم چرا حس میکنم ناراحتیت بیجاست چقدر توضیح میدی همه چیو براش

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

وا چ گیری دادی ب همه بگن 

برا مردم زندگی میکنی

خدا اهلت کنه 😐😐😐

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

یه بارم گفت بدم اومد زود اومدی بهم گفتی بارداری مردم عروساشون میزان بعد خبر دار میشن حالا من 2 ماهم بود قلبشو که دیدم بهش گفتم

تازه یدونه عروسم پسر دیگه ای نداره 

من چقدر بدبختم

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 
نمیدونم چرا حس میکنم ناراحتیت بیجاست چقدر توضیح میدی همه چیو براش

احسنت. اصرار به مادرشوهر که برو به بقیه بگو فکر نکنن ناخاسته بوده و من خجالت می کشم؟؟؟؟؟؟خیلی عحیبه....فکر بقیه مگه مهمه ؟؟؟