2777
2789

من نزدیک ۳ ماهه عقد کردم.شوهرم ۴ تا خواهر داره همه از من بزرگترن کوچیکه ۳ سال از من کوچکتره و مجرده.

من زیاد باهاش برخورد نداشتم چون شهرشون با ما ۱۰ ساعت فاصله داره خونشون هم نرفتم تا حالا.

کلا این کوچیکه از من فرار میکنه نمیدونم چرا.

روز عقد با من روبوسی نکرد مادرش و خواهراش بهش میگفتن روبوسی نکردی با عروس میگفت خجالت میکشم.

خلاصه گذشت شهریور تولد من شد همه تبریک گفتن این کوچیکه نگفت باز گفته بود من خجالت میکشم.

یبارم که مادرشوهرم حرف میزدم خودش حرف انداخت گفت این دختر خجالتی نبود نمیدونم چرا همش میگه خجالت میکشم!!!

حالا فکر نکنید دبیرستانیه یا بچه‌ست.۲۵ سالشه ارایشگاهم کار میکنه و ظاهرش بسیار بسیار امروزیه.

حالا آذر تولدشه من نمیدونم اگه شوهرم مثلا زنگ زد بهشون گفت بیا گوشی رو بگیر تو هم تبریک بگو من چیکار کنم!

خودم به دلم نیست ولی از طرفی هم میگم تبریک بگم بلکه یاد بگیره یا مثلا ممکنه باهاشون رفت و امد کنم ببینم دختر خوب و خونگرمیه.

ببخشید طولانی شد

شما بودید چیکار میکردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک گفتن که چیزی از آدم کم نمیکنه

بلکه بعد اون روابطتتون بهتر شد

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

سخت نگیر تو تبریک بگو بلکه واقعن سختش باشه وکمی صمیمی شه منم اصلن خجالتی نیستم ولی خیلی یختمه با افراد جدید خانواده ارتباط بگیرم

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔