2777
2789

کتابخونااااااا

از هر زمینه ای چه علمی چه مذهبی چه داستان.

میخوام تاثیرگذار و جالب باشه.

معرفی کنید بهم 😘

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

خودت باش دختر

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت باش دختر

✋🙏❤

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

داستان یا در واقع زندگینامه، بادبادک باز خالد حسینی قشنگه

فعلا همین تو ذهنمه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

راز شاد زیستن روانشناسیه و عاااالیه 🤩

مذهبی هم حر انقلاب خیلی قشنگه 😇

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
کیمیاگر ملت عشق بیشعوری البته اینو هنوز نتونستم بخونم ولی خیلی تعریفشو شنیدم

بیشعوری نویسندش کیه؟

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه