2777
2789
عنوان

خانومای خیلی خفن توی واتساپ کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست
اگه از روش بکاپ که یه کاربر گفت نتونستم از این استفاده میکنم اگه وقت داشتی بگو اگه نه خودم سرچ میکنم ...

ممکنه با هکر حرف بزنی یا از نرم افزاراش استفاده کنی خودت هک بشی دردسرات زیاد بشه، مواظر باش، بنظرم بپا سری بعد مچشو بگیر

در جستجوی نی نی🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از روش بکاپ که یه کاربر گفت نتونستم از این استفاده میکنم اگه وقت داشتی بگو اگه نه خودم سرچ میکنم ...

بابا شوخی کردم مومو رو.مومو مگ نمیدونین چیه خدایااااا

ب ی هکر وارد میتونی بگی هک کنه شوهرتو

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

هیچ جور نمیشه چون حذف کرده تماس تصویری که اصلا نمیشه 

تصویری مهم نیست پیدونم که داشته مهم پیاماست که بیاد ولی اگه پیاماش بیاد میشه فهپید محتوای تصویری چی بوده دیگه😕

السلام علی الحسین💖
اگه فعال هست و بکاپ گرفته همون قسمت جایی که بکاپ ذخیره شده رو نشون میده باید برگردونی بکاپ رو

ببین من رفتم توی تنطیمات.گفتگوها.تاریخچه.صدور گفتگو.بعد روی مخاطب مورد نظرم زدم و نوشت صدور گفتگو و اشتراک گداری.بعد فرستا م برای خودم.یه فایل تکست اومده.اونو باز کردم هیچی ننوشته

السلام علی الحسین💖
وقتی پاک کرده باشه تو تاریخچه چیزی نیست دیگه فایل خالی برات میفرسته زیر همون تاریخچه بکاپ هست برو ...

اگه برم موبال فروشی بلده برام انجام بده؟من الان دیتابیس واتساپشو تو گوشیم ریختم

السلام علی الحسین💖

عمیقا ناراحتم از شرایطی که توش هستی

ولی این راه حل تو نیست

اگه چیزی نباشه که بعیده نباشه رابطه تون خراب میشه

اگه چیزی باشه جز رنج و عذاب برات چیزی نداره

پس جدی باهاش حرف بزن و توضیح بخواه

مچ گیری دردی رو دوا نمیکنه

عمیقا ناراحتم از شرایطی که توش هستی ولی این راه حل تو نیست اگه چیزی نباشه که بعیده نباشه رابطه تون ...

میخوام اول مطمین بشم بعد ازش توضیح بخوام‌.اگه الان بگم نیگه چون وضعیت بابات اینطوریه بد بین شدی به هنه و تازه یه چیزی بدهکار میشم

السلام علی الحسین💖