2777
2789

مال من ویتارا

خوبه راضیم

مال مامانم مولینکس باشه فک کنم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بوگاتی دارم خیلی عالیه 

غذاسازم فیلیپسه روش بود اونم خوبه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

اگه هنوز اب میوه گیر و اینا نخریدی ، از این چند کاره ها بخر که هم ابمیوه گیر باشه هم‌مخلدط کن و اسیاب و همزن و .... 

یبار هزینه کن و همرو بخر اینجوری بخوای دونه دونه بخری گرونتر پات بیرون میاد 

.
کجایی هست؟

فک‌کنم المان

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بنظرت گوشت کوب برقی هم لازمه بخرم؟ چرخ گوشت چی؟

عزیزم چرخ گوشت که اره لازمه ، چیزهای دیگه لازم نیس ولی خب گوشت و که دیگه باید چرخ کنی 

من خودم گوشت کوب برقیم اصلا استفاده نشده ۸ ساله عروسی کردم ، اخه یچیزی هم بخوایم بکوبیم باهاش مثل بادمجان، گوشت و نخود ابگوشت رو که من امتحان کردم خیلی لهش کرده و نرم و بدشکل میکنه 

.
من والا خونه خودمون گوشت چرخ کرده میخریم همیشه حالا نمیدونم چی کار کنم اینو 

اها خب من خودم چون حساسم رو این موضوع فقط خودم چرخ میکنم، هرجور خودت میدونی بیشتر بدردت میخوره همونو بخر 

.
نه من شاغلم وقت خیلی کارا رو نخواهم داشت توی خونه

اها منم اتفاقا شاغلم و صبح تا ظهر نیستم ، چیزی که خیلی بدردم میخوره و استفاده میشه ارام پز هس که غذا رو بذارم داخلش و تا ظهر خیالم راحت باشه، میگن جدیدا یه مدلهایی اومده سرساعت روشن میشه خواسی بخری اونجوری بهتره که نخای مثلا از ۷ صب روشنش کنی تایمر بذاری ساعت ۱۰ خود روشن بشه

.