2777
2789
عنوان

اینستای دوس پسرم

330 بازدید | 50 پست

ما یکساله ونیمه باهم هستیم

وخیلییی همو دوس داریم

اخره امسالم قراره بیادخواستگاری

ولی مشکله من سراینستاشه! فقط یه بار ازمن استوری گذاشت اونم همون اوایله دوستی بودوبعدازاون دیگه نه متنی گزاشت نه چیزی.

توبیوشم یه قلبه ابی گزاشته که هم دهنه منو ببنده هم اگه رفیقاش ازش پرسیدن بگه اینو بخاطر تیم استقلال گذاشتم.

خیلی ام دوسم داره اینو مطمعنم چون حتی اگه حس کنه ازچیزی ناراحتم اروم نمیگیره

اگه باهم دعوامون شه و بگم میخام کات کنم چشاش قرمز میشه

ولی نمیدونم واقعا هدفش چیه که یه متنه عاشقانه ام نمیزاره

اون قلبه ابی ام بخاطره گیردادنای من گزاشت😢

شاید روت حساسه؟!

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس نباش

مردا معمولا دوست ندارن از همسرشون تو فضای مجازی چیزی بگن

حس میکنن از غرورشون کم میشه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

چون هنوز جدی نشده و رسمی نیست نمیزاره

پسرعاقلی هست بنظرم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

شاید قبلا اندازه الان دوستت نداشت الان بیشتر شده

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

همسر من کلا از اینکارا خوشش نمیاد انقدم دوسم داره اما کلا ه بارم چیزی نذاشته دلیل نمیشه که !!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
درگیر این مسائل نکن خودتو. هرچی بیشتر از مردم پنهان باشه هررررر چیز خصوصی زندگیت ، به نفع خودته ....

ینی ممکن نیس سرش جایی بجنبه ؟بخاطر همین دیگه نمیخاد نشونی ازمن باشه؟

عزیزم چرا انقدر گیر مجازی هستین... حالا که خیلی ناراحتی میتونی بهش بگی بیا این پیجمونو دلیت کنیم یه پیج پی وی بزنیم که دوستامونو فامیلامون داشته باشن فقط ببین چی میگه

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘