2777
2789

من هشت ساله زبان میرم.الان هم یه کم مصلت هستم روش.تو مدرسه زبانم از همه بهتره و همیشه خانم منو سرگروه می‌کنه.یه دوست دارم زبانش افتضاح ینی هر دفعه میرینه تو امتحانش _۰_.

یه روز خانم مون گفت:«نودهقان میشه با دوستت کار کنی تا زبانش بهتر بشه»منم از خدا خاسته قبول کردم و باهاش کار میکردم.‌ینی اینقدر که بهش توضیح میدادم باز تو مخش نمیرف که نمیرف.خلاصه یه جور یه جور یاد می‌گرفت.سرتونو درد نیارم.امتحانات خرداد شد و اولین امتحانمون زبان بود.این دختره زبانش شد۱۸ تعجب آور بود که قبلاً همیشه با نمره صفر بیرون از کلاس وای می استاد.ازم تشکر نکرد که هیچ بهم ناسزا هم گفت.هنوزم دلیلشو نمیدونم.فقط خدا می‌دونه.منم فقط سپردمش به خدا.😔😔😔

آدمیزاد بزرگترین باگ خلقت بود⚡💀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره .قشنگ طرف تشکر نکرد هیچ طلبکارم بود 

دستم نمک نداش اصلا 

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

تااااا دلت بخاد 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببین باید اخلاقا طرف دستت بیاد، تو زندگی وارد بشی از این موارد زیاده ولی قطعا وقتی توانایی شناخت روحیه افرادو بدست آوردی دیگه واسه افراد قدرنشناس قدمی برنمیداری

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.