2777
2789
منم خیلی وقته فیلمی که به دلم بشنه و قشنگگ باشه ندیدم 

این لیستو بگیر فقط برا زایمانم دعام کن

بهترین فیلمای عمرمه فیلمباز حرفه ایم کلا هیچ فیلم قشنگی نمونده ندیده باشم 

فیلم بنجامین باتن

فیلمin time

فیلم the meg

فیلم جومانجی

فیلم مخلوط کمدی بابازی آدام سندلر

فیلمgirl in the spiders web

فیلمinception

فیلمtomb rider

فیلم آواتار

آقا و خانم اسمیت

فیلمmaleficent

فیلم split چند شخصیتی روانشناسی مک آووی

فیلمForgottenکره ای روانشناسی

فیلمParasite

فیلم bad moms1,2,3

فیلم جایگزین

فیلم i am mother

سری فیلمهایhunger games

آواتار

فیلمthe platform

جانور...

سری توایلایت

سری جان ویک و سری ماتریکس

فیلم لوسی اسکارلت جوهانسون

فیلم جوکر کریستوفر نولان و جوکر تاد فیلیپس

فیلم bumble bee

فیلم apocalyptoبه معنای آخرالزمان

فیلمای تینیجری(ژانر بلوغ یا همون دبیرستانی)

Duff

Kissing boothغرفه بوسه۱و۲

Mean girls

Easy A

Every day

After

سریmaze runner😍
Me before you

Pepermint😍

The note book

The edge of seventeen

Booksmart😑

Lady bird😑
سه گانه یfifty shades of gray

فیلم365days

فیلم i spit on your grave2010

فیلم then came you

فیلمget out😑

فیلم the king

فیلم call me by your name

فیلم the fault in our stars

فیلم five feet apart

فیلم ۲وthree steps above heaven۱😍

فیلم revenge

فیلم midnight sun

فیلمa rainy day in new york

سریDed pool😍

فیلم dark phonix

فیلم guns akimbo

فیلمsuicid squad

فیلمbirds of pray

فیلمjungle

فیلم thrueth or dare

فیلمbefore i fall

فیلم  gone girl

فیلمset it upزویی دویچ رئیس و زیر دست

فیلم american assassin

فیلمassassination nation

فیلم why him زویی دویچ عالی😍

فیلم project x😑

فیلم the hustlers جنیفر لوپز

فیلم the hustle آن هتاوی

فیلمanna

فیلم هشت یار اوشن

فیلمtall girl

فیلمrobbin hood

فیلمlast christmas

فیلمcrazy rich asians

فیلم سوگلی

فیلمfast coloure

فیلمknock knock

فیلمonce upon a time in hollywood

فیلمblack panter

فیلمserenity

فیلم says the day

فیلمunder skin😑

فیلمlong shot

فیلمestroyer

فیلمescape room😍😍

فیلمashes in the snow

فیلم bohemian rhapsody

فیلم alita buttle angel

فیلم علاء دین

فیلمwhat happend to monday

فیلمaqua man

فیلم pampei

فیلم extraction

فیلم کریس همسورث که با برادرش یه گروه بودن volvorins

فیلم you get me

فیلمlife like رباط هوش مصنوعی

سری Divergent

یه فیلمی که آدمارو براساس هوش و قدرتاشون دسته بندی میکردن و زن گندهه توی گات هم توش بازی میکرد چنتاشون باماشین فرار میکنن دختره هم دست آخری خودشو از ذهن پسره و بقیه پاک میکنه

فیلمم A Star is born😍😍😍😍

فیلمisnt it romantic

فیلمlong shot

فیلم ماسک😍😀👌👍

فیلمadore😍

فیلم infamous2020

فیلمthe daughter of the wolf

انیمیشن هتل ترانسیلوانیا۱/۲/۳
فیلمthe perfection

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چندتا خارجی معرفی کن راستی رجب درالمپیک اگه ندیدی ببین باحاله

کلا طنز زیاد نمیبینم ولی عاشق سریال فرندزم

سریال ساینفیلدم خیلی خوبه

وای دیوونه ی فیلم طنز آمریکایی شیملسم ولی خیلی صحنه داره با خانواده نمیشه دید ولی خب بعضی جاهاش خدای خنده اس 

سریال لاکا سا د پاپل رو دارم میبینم که عالیه دیوونشم 

سریال صد هم چند روز پیش تموم کردم اونم خوشم اومد 

برنامه کودک طلسم شدگان که بعدا اسمشو تغییر دادن ضد طلسم عالیه خیلی خوبه 

کلا سریال خارجی خیلی میبینم الان زیاد یادم نیست 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
کلا طنز زیاد نمیبینم ولی عاشق سریال فرندزم سریال ساینفیلدم خیلی خوبه  وای دیوونه ی فیلم طنز آ ...

من حوصله سریال ندارم فیلم سینمایی چی داری

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

راستشو بگم مم امشب حالم گرفته و افسرده بود از ندا یاسی هم خوشم نمیاد صرفا بعضی وقتا از بیکاری نگاش میکنم امشبم رفتم استوریاشو دیدم چالش گذاشته بود از گو.....یدن جلو بقیه بعضیاش خیلی خنده دار بود کلی خندیدم😂

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
کلا طنز زیاد نمیبینم ولی عاشق سریال فرندزم سریال ساینفیلدم خیلی خوبه  وای دیوونه ی فیلم طنز آ ...

مانی هیست که فوووق العادس

گیم آف ترونز و بانشی و بریکینگ بد حتما ببین

سریال صدم که مردم براش

سریال سیزده دلیل رو هم ببین قشنگ و آموزندس منم یادم نمیاد دیگه

امشب با شوهرم داشتیم فیلم علی صادقی رو نگامیکردیم خیلی خندیدیم عاشق فیلمای علی صادقیم🤣😅

اسمش همسر دات کام بود

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤
راستشو بگم مم امشب حالم گرفته و افسرده بود از ندا یاسی هم خوشم نمیاد صرفا بعضی وقتا از بیکاری نگاش م ...

چقدر این بشر کثیفه منم یه لایو دیدم ازش در مورد خودارضاییش حرف می‌زد آشغال

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

این لیستو بگیر فقط برا زایمانم دعام کن بهترین فیلمای عمرمه فیلمباز حرفه ایم کلا هیچ فیلم قشنگی نمون ...

اوه چه لیستی   

منم خیلیاشو دیدم شوهر منم فیلم باز حرفه ای 

یه بار یه فیلمی رو دیدیم  کل فیلم ۷ ساعت بود واقعا خیلی قشنگ و ارزشی بود داستان زندگی یه خانواده بود که پدر خانواده میمیره و مادر با با دوتا بچه میره با یه کشیش ازدواج میکنه و  ...ولی حیف اسمش یادم نیست

بالاتر یه لیست گذاشتم همشون پرفکتن

عزیز دلم ممنون گلم قبلن بهم گفته بودی اسکرین گرفتم دارم

برا سلامتی نی نیت و زایمانت 5 تا صلوات فرستادم

من حوصله سریال ندارم فیلم سینمایی چی داری

فیلم سینمایی اگه انگل رو ندیدی حتما حتما دانلودش کن پشیمون نمیشی کره ای هست 

فیلم پی کی هم هندیه ولی فوق العاااااده مفهمومی و قشنگه 

این لیستو بگیر فقط برا زایمانم دعام کن بهترین فیلمای عمرمه فیلمباز حرفه ایم کلا هیچ فیلم قشنگی نمون ...

واییییی😍مرسی چقدرر فیلم ،!!!

انشالله که نی نی خوشگلت سالم و سر موقع به دنیا بیاد مامان خانوم😉

فیلم سینمایی اگه انگل رو ندیدی حتما حتما دانلودش کن پشیمون نمیشی کره ای هست  فیلم پی کی هم هند ...

ممنون دیدمشون❤️