قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان کسی بوده تو مصاحبه سوال اشتباه جواب داده باشه؟ 141 بازدید | 6 پست سلا م شب بخیر من تو مصاحبه دانشگاه فرهنگیان رفته بودم یه سوال رو اشتباه جواب دادم قنوت های نماز جمعه رو برعکس گفتم کسی بوده تجربه منو داشته باشه یا شبیه این من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/07/28 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiii99 عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1450 زیاد به مذهبیش نگاه نمیکنن رو حرف زدنت وبیشتر جنبه سیاسی تا کید دارن همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 زیاد به مذهبیش نگاه نمیکنن رو حرف زدنت وبیشتر جنبه سیاسی تا کید دارن خیلی نگرانم از بقیه لحاظ شکر خدا مشکل ندارم همین یه مورد رو اشتباه گفتم لطفا برام دعا کنید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
naziiii99 عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1450 خیلی نگرانم از بقیه لحاظ شکر خدا مشکل ندارم همین یه مورد رو اشتباه گفتم لطفا برام دعا کنید&nb ... ن چیزی نی مصاحبه زیاد جدی نی نگاه تراز ورتبه میکنن همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 ن چیزی نی مصاحبه زیاد جدی نی نگاه تراز ورتبه میکنن ترازم هشت هزار شده شهر ما دانش اموز زرنگ زیاد داره همه ترازا خوبن من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
naziiii99 عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1450 ترازم هشت هزار شده شهر ما دانش اموز زرنگ زیاد داره همه ترازا خوبن ترازت خوبه قبول میشی ایشالله همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 ترازت خوبه قبول میشی ایشالله ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان