2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی سخته ولی از سز بهتره بنظرم. الان اینهمه بهترین بازیگرای آمریکایی همشون طبیعی آوردن پس خوبه .نترس فقط پیاده روی و تمرین تنفس فراموش نکن

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ممکنه زودرس شم ..نکشه ب سزارین😔

فعالیت نداشته باش 

استراحت کنی و استرس نداشته باشی 

تا هفته۳۶میتونی بمونی 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  

این سوالباید از کسی که هم طبیعی زایمان کرده هم سزارین  بکنی .اخه فدات شم ما که طبیعی زایدیم تجربه یه سزارین رو نداریم با برعکس .ولی یه نبر میگه سزارین مدام کمر درد داری .طبیعی هم میگه مدام التهاب

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

من دوتا طبیعی داشتم بخیه نه اصلا حالتشم مثل قبل یکم اطلاعات جمع کنی میفهمی که واژ...حالت آکاردوئونی داره و بعد زایمان به حالت اولش برمیگرده

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
این سوالباید از کسی که هم طبیعی زایمان کرده هم سزارین  بکنی .اخه فدات شم ما که طبیعی زایدیم تجر ...

التهاب چی ....من دوتا زایمان طبیعی داشتم التهاب نداشتم