2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

3066 بازدید | 70 پست

شده افسرده باشین اونم شدیدش مثلا افکار خودکشی و خودزنی و اینا ؟ بعد حالا واکنش اطرافیان و دوستانتون نسبت ب شماها چی بوده 

من خیلی حس ناامیدی و غمگینی ب زندگی دارم و این موضوع حتی زندگی مجازی و استوریای چ واتساپ و چ اینستام رو تحت تاثیر قرار داده خب نمیتونم شاد باشم😓 نمیگم وقتی دنیا رو سیاه میزنم حرف از لبخند و گل و بلبل بزنم توی استوریام ! اون وقت چند روز پیش یکی از دوستام پیام داد گفت تو با استوریا حال ما رو خراب میکنی😲😳😭 با لحن خیلی بد منم گفتم باشه کلا از اینستا رفتم

خیلی زندگی بده این رسمش نیست اینجوری رفتار کنن دست خودم ک نیست😭😳

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش میگفتی استوریامو نبین تا حالت بد نشه

راست میگی ولی قبلا بقیه هم بهم گفته بودن🙁 ولی اونا دیگ ن در این حد با لحن بد و تحقیری خواستمم شاد باشم ولی نتونستم

من افسردگی بسیار شدید رو تجربه کردم. از روانشناس و روانپزشک کمک گرفتم و بعد از چندماه خوب خوب شدم.

عزیزم من ی ادمی هستم ک پیش دریا بره ..دریا ب روش سیاه میشه ..اتفاقا ی‌مدت پیش ی روانشناس مجازی‌میرفتم ولی چون ترسید خودکشی کنم نمیدونم چرا والا زد بلاک کرد مارو در این حد😳

افسردگی درمان داره من روانشناس خیلی خوب سراغ دارم کارش حرف نداره خواستی پیام بده شمارشوبهت بدم خود ...

شما کدوم شهری عزیزم؟ من اگ مشکلات حل شه مشکلی ندارم خودم