2777
2789
عنوان

کسی هس که حسش قوی باشههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 228 پست
اگه پیج های غمو و دلتنگی فالو کنه چی دوسم داره😂

ناراحته،غم داره تو دلش.

بی تااابتههههه😃😃😃😃😃😃😁😁😁😍😍🥰😍🥰😍😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا الکی بگی از اینکه همشو اشتباه گفته بودم خندم گرف

😁🙂😍😍😍😂

قد درست گفتی

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

[QUOTE=160278831]واسه کدوم‌ ماهین هردو؟ ولی کسی که آدمو واقعا دوس داشته باشه ول نمیکنه🙃[/QUOمهر دی نمیدونم قسم خورد دوسم داره به هرحال منکه اجباری ندارم هرچی خدا صلاح بدونه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

من قدم ۱۵۹ هست.قد شوهرم🙈 

چند باشه بهتره،بهم میاد؟؟؟

البته کفش پاشنه دار میپوشم ۵ سانتی.....۶ و ۷ هم دوس دارم.

همه نظر بدیییییننننن.

من قدم ۱۵۹ هست.قد شوهرم🙈  چند باشه بهتره،بهم میاد؟؟؟ البته کفش پاشنه دار میپوشم ۵ سانتی..... ...

دوربر۱۷۵ یا۱۷۸ ولی مهم اینه ک خودت چجوری دوس داشته باشی

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
دوربر۱۷۵ یا۱۷۸ ولی مهم اینه ک خودت چجوری دوس داشته باشی

من ۱۸۰ به پایین ندوس

ایشالا ۱۸۰ به بالا باشه خودت چن سالته؟

۲۵ سالمه

یه خواستگار قدِ ۱۹۲ یا ۱۹۰ دارم🙈