2777
2789
عنوان

اونایی که درمورد بارداری پوچ اطلاع دارن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست
نه بابا چرا پوچ باشه خدانکنه، عزیزجان شاید لقاحت دیر بوده سنش با سونو دقیقه و تا حدود ۱۰ هفته فرصت ه ...

برام دعا کن عزیزم. هیچ لکه بینی ندارم. ممکنه رشد متوقف بشه و لکه و خونریزی نباشه؟ خدایا چقد استرس😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقی نمیوفته صبر کنم؟

نه عزيزم چه اتفاقي تازه توي سونوهاي بعدتر سن حاملگي دقيقتر ميشن من سونوي بعديم٤روز افتادم جلوتر و اينجوري تاريخام دقيق شدن

خداجونم ميدونم كه صدامو ميشنوي و بهترينارو برام رقم ميزني

بارداری پوچ یعنی چی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

نه عزيزم غريبه ايم منم٢٧سالمه ريسكش شده١به ٨دازم ديوونه ميشم ٥روزه سلفري دادم

نگران نباش از اینجور احتمالات دکترا توی بارداری زیاد میدن آخرشم بچه سالمو سرحال به دنیا میاد این وسط مادر طفلک فقط دوران بارداریشو حرص میخوره. نگران نباش.به خدا بسپار دلم روشنه که چیزی نمیشه.نباید استرس داشته باشی واسه رشد جنین اصلا خوب نیست خطرناکه.بذار کنار استرسو

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نگران نباش از اینجور احتمالات دکترا توی بارداری زیاد میدن آخرشم بچه سالمو سرحال به دنیا میاد این وسط ...

قربونت برم عزيزم ممنونم

خداجونم ميدونم كه صدامو ميشنوي و بهترينارو برام رقم ميزني