2777
2789

روحیه م بسیار لطیف، آروم، و سعی میکنم با هیچ مریضی هم با اخم و خشونت و... برخورد نکنم و همه رو برای مسائل مختلف بیشتر قانع کنم تا دعوا. اما دکتر ازم توقع داره که حتی اگر یه مریض بهش توهین کرد من دربیام بهش و بپرم به مریض  یا تو پیج اینستا هر کی احیانا اظهار نارضایتی کرد من دربیام بهش. حس سواستفاده دارم ازش. چکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین رویه صحیح خودتو ادامه بده

کاری به درگیری های مریض و دکتر نداشته باش 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

یه سوال

چرا شما منشیا انقد خودتونو میگیرین؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

اون دکتر اگه کارش درست باشه از انتقاد ابایی نداره. به نظرم کامنتو پاک نکن اما صادقانه توضیح بده چون پاک کردن عدم اعتماد میاره

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
یه سوال چرا شما منشیا انقد خودتونو میگیرین؟

حالا این بنده خدا که اینجوری نیست

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

منم منشی بودم

مریض ها شکایتمو به زکتر میکردن که دیر نوبت میده و.... دکترم مدام بهم میگفت نکن 

یت روز بهش گفتم من کارمو بلدم و این کار منت نه شما تمام

خدا بیامرزش خیلی خانوم خوبی رود

براش یه صلوات بفرستید

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
حالا این بنده خدا که اینجوری نیست

کلا پرسیدم

بالاخره هم صنف ان

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
کامنت های اینستا

نه خب اونا رو که پاک میکنم اون بهم میگه باید عین خود اون آدمها باهاشون برخورد کرد من میگم سکوت میکنیم و بلاک میکنیم در نهایت اگر خیلی اذیت کردن دیگه عین خودشون میشیم