2777
2789

سلام دوستان

من یه پسر ۶ ساله و یه دختر ۷ ماهه دارم . از دیشب شوهرم بدن درد داشته و گفتم رفته تو یه اتاق قرنطینه باشه. فردا میخواد بره تست بده ولی دوتا از همکاراش هم که باهم ماموریت رفته بودن کرونا گرفتن. من خیلی میترسم برای چه هام. دستشویی فرنگی و ایرانی هر دو یکجاست شوهرم ایرانی استفاده میکنه منو پسرم فرنگی. خونه پدر شوهرم شهرستانه. خونه بابام نمیتونم برم چون ریه اش حساسه و اگه ما ناقل باشیم بد میشه.شوهرم  توی تابستون یکبار حالش بد شد که من با بچه هام سریع فرار کردیم اومدیم خونه داداشم یه هفته موندیم که جواب تستش منفی شد.الان نمیتونم جایی بدم چون ممکنه من هم ناقل باشم یه کم دلداریم بدین که بچه هام نمیگیرن و ما زنده میمونیم. اینجا گفتن کودک نه ماهه بر اثر کرونا فوت کرد:😭 خیلی روحیه ام رو از دست دادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نترس بچه نميگيره

من دختر خالم بلژيكه بچه اش ٤ سالشه گفتن بايد بره مهد

الانم داره ميره فيلمش كه ميبينم تو هم ميلولن😂😂 

اصلابه اين چيزاي الكي فكر نكن

برادر شوهرم كرونا گرفته 

خونشون ١٠٠ متره ٥ نفر توش دارن زندگي ميكنن مادر شوهرمم مشكل ريه داره و عمل قلب بازم كرده يعني ميخوام بگم شرايطشون خيلي حاده اما خداروشكر كسي نگرفته

اما نه كسي خونشون ميره و نه جايي ميرن

ميخوام بگم به دلت بد راه نده هيچ اتفاقي نميوفته

فعلا اونو قرنطينه كن و همهرجا را دايم ضد عفوني كن 

اصلا نترس بچه نميگيره من دختر خالم بلژيكه بچه اش ٤ سالشه گفتن بايد بره مهد الانم داره ميره فيلمش ك ...

مرسی عزیزم. از صبح دارم گریه میکنم. از یه طرف نمیتونم شوهرم رو تنها بذارم از یه طرف فکر بچه هام ولم نمیکنه. ممنون از راهنماییت.

دوستم خانوادگی گرفتن س تا بچه کوچیکشون نگرفت ..دخترعمه همسرم گرفت بچه شیرخوارش نگرفت...چن بارم شنیدم بچه هایی ک میگیرن در حد اسهال و تب س روزه ینی خفیف....اصلا نگران نباش فقط رعاااااایت

خدایا پناهم باش ک بهترین پناهی😍💚💙💜💛🧡❤