2777
2789

سلام دوستان 

حتما خیلی هاتون در جریان مشکل باردار نشدن من هستین 

بعد هفت سال پریودم به تاخیر افتاده اما شک دارم که بخاطر داروهای هورمونی باشه که ماه‌های قبل برای آی یو آی استفاده کردم ....

و یه چیز دیگه اینکه امروز در خونه رو که باز کردم ریموت دزدگیر عمل نکرده بود و آژیرش حسابی منو ترسوند ...نمی‌دونم باردارم یا نه حالا اگه مثلا یه درصد باردار باشم با این ترس امروز اتفاقی میفته؟ هنوز پریود نشدم .

بی بی چکمم منفی بود ،سه روزه عقب افتاده پریودم 

اینم بگم ماه قبل مدروکسی پروژسترون خوردم که بعد قطعش پریود شدم همون تایم خودم .ممکنه به این دلیل عقب افتاده باشه پریودم؟

میشه که بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارو تو روستا گرگ بهش حمله میکنه بچش نمیفته 

دست خداس همه چیز بخواد میشه 

ان شا الله که باردار بشی زودتر 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چرا ای وی اف نمی کنی، دوستم با ای وی اف سه قلو آورد بعد از 7 سال ناباروری،. دوتا دختر یه پسر راحت شد

منم خودم دیگه تصمیم به ای وی اف گرفتم، حوصله قرص و دکتر ندارم دیگه، ان شاالله که همین ماه بارداری

انشالله ک‌باردار باشی اگ نشدی برو ازمایش خون بده ..نبابا نگران نباش طرف نمیدونه باردار از بلندی میپره هیچی نمیشه عمر دست خداست تا خدا نخواد اتفاقی نمیافته..

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

1من نمیدونم چرا ان

قدر دوست دارید بچه داشته باشید.من بدون برنامه باردار ش

دم الان خمش میگم جقدر زتدگی بدون بچه خوب بو بود

الان یه ماهه دهنم سرویس شده فقط در حال شیردهی ام حتی همین الان یه دوش وقت ندارم بگیرم

شکم بزرگ و پر از ترک، سینه های بزرگ و آویزون

اه اه

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
یه چیز میگم ناراحت نشو چون سه روزه گذشته و منفیه باردار نیستی  از تجربه ایی که خودم دارم میگم

ی خانمه میگفت تا دو ماه هم بی بیش هم ازمایش خونش منفی میشده ولی باردار بوده رو اینم نمیشه حساب کرد بعضی وقتا پیش میاد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی