2777
2789

۴ ماهشه خسته شدم لب نمیزنه به شیشه تو بیداری داعم باید بخابونمشو خوابش عمیق شه بعد بخوره شیر خشکیم هست دکتر گف رفلاکس پنهان داره نکسیوم  بهش میدم ولی هییییچ فرقی نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه  رفلاکسه . اگه با دارو خوب نشه همینجوری میمونه واقعا مادر عذاب میکشه. زودتر غذای کمکی رو شروع کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پسر من سه ماهشه. شیر خودمو میخوره، همین اوضاع و داریم

بیشترین شیر خوردنش تو خوابه.

منم واقعا خسته ام

روزی صدبار میگم لعنت به ریفلاکس

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

من شیر خودم رو میدادم شیشه نمی گرفت رفلاکس پنهان و حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت، دارو هم بهش،میدادم. غذای کمکی رو هم دکتر دستور داد زود شروع کردم. پیییییر شدم از دو ماهگیش ولی خوب شد بالاخره. از ۴ و نیم رو به بهبودی رفت و از ۶ ماهگی تقریباً شیر خوردن تو بیداری درست شد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خب الانم همونحوریه؟ 

جواب دادم. خوب شد. غذای کمکی هم کمک کننده بود. با نظر پزشک از ۴ ماهگی شروع کردم. در کنار دارو. و صبر و تحمل بسیار زیاد. 

من شیر خودم رو میدادم شیشه نمی گرفت رفلاکس پنهان و حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت، دارو هم بهش،میداد ...

تروخدا بگو مراحل غذا خوردنش چجوریه؟ این اصلا قورت نمیده شربتاشم قورت نمیده میپره تو گلوش میخاد نفسش بگیره آب قندم میدم قورت نمیده اصلا

پسر من چهار پنج‌ماهگی اینجوری شده بود دکترش میگفت اعتصاب کرده و تو خواب بهش بده دو ماه اینجور بود ال ...

این از دو ماهگی اینجوریه الان تازه ۴ پر شده رفته تو ۵

تروخدا بگو مراحل غذا خوردنش چجوریه؟ این اصلا قورت نمیده شربتاشم قورت نمیده میپره تو گلوش میخاد نفسش ...

اول با فرنی یه کم غلیظتر از شیر مادر. رفته رفته غلظت بیشتر بشه.  من اوایل با شیر خودم درست می کردم بعد با شیر مادر، روز اول یک وعده یک قاشق مرباخوری، روز دوم دو وعده هر وعده یک قاشق، روز سوم سه وعده هر وعده یک قاشق، روز چهارم ۴ وعده ۴ قاشق، روز پنجم ۴ وعده هر وعده دو قاشق، از این به بعد وعده ها ثابت هر روز یه قاشق اضافه میشه تا به یه پیاله کوچیک ماست خوری برسه(بستگی به اشتهای بچه داره ممکنه کمتر یا بیشتر بخوره بعد از این) . هفته دوم یکی از وعده ها رو حریره بکن(اگر به بادام حساسیت نداره) ، هفته سوم یکی از وعده ها سوپ. اولین سوپ رو با برنج، هویج و سیب زمینی و گوشت(گوسفند یا مرغ)  یا ورمیشل درست کن. دقیقاً عینِ دستوری هست که پزشک به دختر من داد.