2777
2789

بیبی چکم مثبت شده زیر دلم درد میکنه فشار میاد بهش درد میگیره

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بی بی مثبته حامله ای دیگ دردشم ک طبیعیه

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
منم همین حالتم  ایشالله که مثبته

ایشالا ک نباشه من نمیخوام

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اگه درد وقتی دراز میکشی و استراحت میکنی خوب نمیشه و همچنان ادامه داره ینی بده و باید به دکتر بگی

بیشتر وقتی دراز میکشم و میشینم درد میگیره اما زود ول میکنه

بیشتر وقتی دراز میکشم و میشینم درد میگیره اما زود ول میکنه

خب دیگه بی بی تم که مثبته وقتشه بری دکتر به دکترم حتما بگو

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
 مبارکه ان شاالله به سلامتی😍😍😍 .منم تاخیر پری دارم .زیر شکمم درد میکنه ولی بی بی نزدم هنوز ی ...

من نمیخوام بیا بدم ب تو