2777
2789

ما از اول قرارمون بود به جای جهیزیه ،هردو خانواده کمک کنن و خونه بخریم

حالا بعد دوسال می خوایم دو تا حساب بازکنیم و‌چند مدت بمونه پول تا وام بگیریم

پولمون بیشتر بشه(همه خونه ها گرون شده خب)

خانواده منم یه پولی جمع کردن که بدن بهمون(خیلی کم).

میگم یکم از پول رو بدین حساب باز کنم به نام‌خودم

همین اول کاری خانوادم شروع کردن که چرا باید الان بدیم؟

ما قانع نمیشیم

میگم دیر میشه!

دوساله میگم خونه میره بالا،پول جهیزیم رو سکه کنین بذارین کنار.من جهیزیه نمی خوام.به همه جا خرج کردن و گوش ندادن.حالا قیمته سه برابر شده.زورشون میاد.

همیشه شوهرم میگفت خانواده تو اخر اذیتمون میکنن

من بس که خانوادم مهربونن باور نمیکردم.

الان میبینم همینطوره

عصبی میشن میگن اصلا کی گفته ما باید پول خونه بدیم؟همون جهیزیه میدم

امروز مامانم عصبی شده میگه انقدر زر نزن اخر مثل سگ میندازم جلوت پول رو،حرص نخور😢

عقد طولانی

گرفتاریهای زندگی خودمون دوتا بماند

خانوادم حاضرن پول بدن به همه چیز ولی میگن تو چون شوهر داری نمیدیم.به خدا اگه دوست پسرم بود راحت واسم خونه میگرفتن ولی چون شوهرمه نمیدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا پول خانواده شوهرت جوره؟؟؟ از الان اینقدر به خانواده ات گیر نده باور کن اونا بیشتر از هر کس خیر ...

اره اونها جوره

من هنوز ازشون پول نخواستم

فقط یکم تا حساب باز کنم جایی واسه وام

خونه وظیفه شوهرته حالا خانوادت خواستن لطف کنن

الانم  کف دستشونو ک بو نکردن ک اوضاع اینطور میشه

شما چرا فشار میاری!!

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

به همه بچه ها چون مجردن راحت میدن فقط به من نمیدن

اینکه چرا با شما این‌رفتار و دارند خودتون‌باید بفهمید 

معمولا ما‌ اینجا چیزی و میخونیم‌که  نویسنده از جانب خودش نوشته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خونه وظیفه شوهرته حالا خانوادت خواستن لطف کنن الانم  کف دستشونو ک بو نکردن ک اوضاع اینطور م ...

من یه ساله 

وقتی سکه هفت تومن بود گفتم تو رو خدا یکمم واسه من بزارین کنار

ده تومن ده تومن میدادن به داداشم

الان پول نمی خوام

یکم بدن حسابم باز بشه واسه وام

من یه ساله  وقتی سکه هفت تومن بود گفتم تو رو خدا یکمم واسه من بزارین کنار ده تومن ده تومن مید ...

هیچی دیگه نگو

اشتباه شما این بود  که به همسرت  قول دادی برای خونه

الان شما پول خونه رو بدی ایا همسرت نصف خونه رو بنامت‌میکنه؟

اینکه چرا با شما این‌رفتار و دارند خودتون‌باید بفهمید  معمولا ما‌ اینجا چیزی و میخونیم‌که &nbs ...

به داماد بد بینن

تمام زندگی مدرن شده و خرج میکنن ولی دیدشون به داماد خیلی سنتیه

منم نمیگم به داماد رو بدن

ولی واقع بین باشن

تمام دامادهای فامیل رو زد تو سر شوهرم

اخر گند تک تکشون در اومد

درایت ندارن 

الان بگم طلاق میگیرم سریع کل پول رو جور میکنن که نه بمون و ...ولی به خوشی نمیدن 

مگه من دیوونه ام پول بدم شوهرم خونه بخره؟!

فقط میخوایید پول بخوابه که همسرتون وام بگیره؟ 

به داماد بد بینن تمام زندگی مدرن شده و خرج میکنن ولی دیدشون به داماد خیلی سنتیه منم نمیگم به داماد ...

پس ی چیزی هست 

بهتر اول قانعشون کنی که خوشبختی

وقتی التماس میکنی

ضعف شوهرتو نشون میدی

اونا مبگن شوهرش  نمیتونه ی خونه بخر چطور میتونه خوشبخت کنه دخترمونو

فقط میخوایید پول بخوابه که همسرتون وام بگیره؟ 

اره فعلا فقط همین

از روز اول گفتن هروقت خواستی بری ما ملک میفروشیم سهممون رو میدیم

خداروشکر درامدمون تو این دوسال بد نبود

الان چند ماهی راضی شدن پول کنار بزارن

میگم یکمش رو بدین به نام خودم بزارم بانک

اول میگفت به نام خودت باشه مشکلی ندارم!حالا که به نام خودمه میگه قانع نمیشم

میدونی کلا لجبازن

شاید بدن ولی خونم رو تو شیشه میکنن،ابروم رو میبرن جلوی خانواده شوهر بعد میدن

به خدا به بقیه بچه ها تا میگن پول میدن!

به منم میدن ولی من پول شخصی نمی خوام.من متاهلم .پس اندازام فرق داره