2777
2789

یه بار سر کلاس دینی معلممون داشت سوال میپرسید ازم.اومدم بگم فرشتگان خدا بر زمین می آیند گفتم_شرفتگات خدا بر دمین میاین.اصلا یه وضعی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آدمیزاد بزرگترین باگ خلقت بود⚡💀

من عاشت شدم بم میخندی ولی بدون توم ی روز دل میبندی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم ایشالا منزل خودتونه😂😂😂😂😂اوضاع خیلی بدی بود😂بنده خدا نفهمید

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
فهمیده رو خودش نزاشته🤭

خخخ دورم بود ازم گفت چی ؟گفتم منزل خودتونه 

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
گفتم ایشالا منزل خودتونه😂😂😂😂😂اوضاع خیلی بدی بود😂بنده خدا نفهمید

چی شد؟؟

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

منم یه بار داشتم سرکلاس ادبیات فک کنم نهم بود از روی درس میخوندم( در کمانش تیر آرش را نمیدیدند) اشتباهی گفتم(درتمانش ..یر آرش را نمیدیند

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

قرار بود مهمونی عمه همسرم رو بهشون خبر بدیم که میایم یا نه بعد جور شد که بریم تماس گرفتم با عمه اش .. بنده خدا گفت تشریف میارید دیگه .. نمی‌دونم اون لحظه چی تو مخم گذشت گفتم بله ماهم تشریف میاریم ... خیلی ضایع بود .. انقد همسرم و مادرم بهم خندیدن .. خیلی خجالت کشیدم

چی شد؟؟

میخواستم بگم منزل خودتونه گفتم ایشالا منزل خودتونه😂

پای نمازی التماس دعاکن برام🤦‍♀️

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

من حساسیت شدید داشتم خب

بعد بدنم کهیر میزد خلاصه رفتم دکتر اینا بعد معلوم شد به شیر و کیوی حساسیت دارم

یه دختر خاله خیلی مذهبی و به شدت اشکال گیر دارم

ازم پرسید از چی حساسیت داری منم هول کردم به جای شیر و کیوی گفتم ک -ی -ر -ی با عرض معذرت 

خدایی یادم میاد اب میشم😢🥺