2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه روشی؟کلاس شرکت میکنید؟

خیر خودم میخونم با ی سری راهکار ها

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
منظورم کدوم سایت بهتره؟

من یه خانومیو میشناسم دکترای زبان داره و کتاب ترجمه و چاپ میکنه اگه میخوای شماره شو بدم برو واتساپش ازش وقت بگیر...پشمون نمیشی

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
الان چه کتابی کار میکنی؟

یدونه کتابی نیستیم . فیلم و لیسنینگ و ریدینگ و جمله سازی و تمرین اسپیکینگ و این چیزا رو خودش برامون میفرسته ما انجام میدیم و سرکلاس کار میکنیم. چون هرروزه دیگه مدام مشغول کاراش هستم

این سایت که میگی با فیلم آموزش میده یا کلاس آنلاینه یعنی معلم هم همزمان با تو آنلاینه؟

یدونه کتابی نیستیم . فیلم و لیسنینگ و ریدینگ و جمله سازی و تمرین اسپیکینگ و این چیزا رو خودش برامون ...

آره کلاس آنلاینه البته هنوز دقیق نمیدونم چجوریه؟شما مدرک هم میگیرید؟روزی چن ساعت کلاس دارید؟با معلم آنلاین هستید؟

آره کلاس آنلاینه البته هنوز دقیق نمیدونم چجوریه؟شما مدرک هم میگیرید؟روزی چن ساعت کلاس دارید؟با معلم ...

هرروز روزی یه ساعت

آره باهم آنلاینیم

با فیلم من حوصله ی خوندن نداشتم.اینجوری عین کلاسه‌. باحاله توهم بیا خیلی انگیزه میگیری

ببین من تو قدم اول از این کاغذ رنگی چسبی ها گرفتم اسم هر وسیله ای ک تو خونه بود رو به اون زبان،یعنی فقط لاتین نه فارسیشو نوشتم چسبوندم ب خودش ،من اصلا اونا رو حفظ نکردم اما چون تو خونه در رفت و امد بودم هی چشمم میخورد و میرفت توی مغزم ثبت میشد

بعدش من شروع ب گوش دادن موسیقی کردم برای اینکه شنیداریم قوی شه،ی برگه میذاشتم جلوم هندزفیری توی گوشم موزیک رو پلی میکردم و هرچی میشنیدم رو مینوشتم بعد از دو یا س بار تکرار میرفتم با متن اصلی موزیک تطبیق میدادم و دوره کلمه هایی ک درست نوشتم رو خط میکشیدم و زیره کلماتی ک نزدیک ب درست هم بود خط میکشیدم

بعد تو ی دفتر متن اصلی اهنگ ب همراه ترجمه فارسی رو مینوشتم و تا اخر هفته اینقدر تکرار میکردم ک حفظ بشم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.