2777
2789
عنوان

شبی که ماه کامل شد .. ❤💚

272 بازدید | 23 پست

بچه ها این فیلم ودیدین ..چه حسی داشتید؟؟ 

من دوبار دیدم خیلی حال روحیم بد شد دلم برای شهاب وفائزه خیلی سوخت .مخصوصا اونجایی که عبدالمالک سرشهاب وبرید دلم برای مادرش سوخت خیلی ترس داره اگه خدایی نکرده این جورآدما توپست مامیخوردن چه حالی می شدیم

القائده وداعش خیلی بی شرفن وای اصلا تصورم از سیستان وبلوچستان یه جور دیگه شده .آدم میترسه به کسی اعتماد کنه بعدا جور دیگه دربیاد خدا کنه همین قدر امنیتم که داریم حفظ بشه وبدتر نشه وااای هووف 😢😢😔😔❤💚😒 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا اصلا میلم نمیره ببینم پدر فیلیمو رو در اوردم هر شب ولی اون فیلمو دوست ندارم ببینم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

حالامردم بنده خدای سیستان وبلوچستان چه گناهی کردن که ازشون میترسی،مثل مادر فائذه وشهاب کلی مادربودن توی این استان که داغدارشدن

لطفالایک نکنید،ممنون

منم اولین بار خیلی حالم بد شد بنظرم فیلمو اعصاب خورد کن ساختن صداها خیلی زیاده ما قبلا کرمان بودیم یادمه تا نزدیکای شهرماهم اومده بودن اون موقع این خبرارو میشنیدیم میترسیدیم خداروشکر گرفتنشون