2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینکه کسی خوش شانس نیست دلیل بر خوردن حرام نیست.خوش شانسی هم دلیل بر مقبولیت به درگاه خدا نیست ...

اتفاقا خوش شانس اصلا نیستم من سی سالمه تا حالا پنج بار رفتم اتاق عمل اونم در عرض سه چهار سال

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

معجزه من داداشمه که واقعا خدا بهمون داد وهفت ماهه دنیا اومد رفت تو دستگاه مامانم رفت ای سی یو وقتی دنیا اومد یک و هفتصد کیلو بود بعدش که زردیش زیاد شد کلا شد هفتصد گرم یعنی باورتون نمیشه سرش اندازه یه تخم مرغ بود دوبار هم بیمارستان بستری شد کلا زیاد سختی کشید داداش کوچولوم ولی الان شش سالشه ماشالله خوش سر و زبون باهوش پر استعداد

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
این اتفاقای خوبی که تعریف کردی به نظر من خوش شانسی محضه.امیدوارم ادامه دار باشه برات

مرسی عزیزم من براتون ارزوهای خوبی می کنم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه بخدا بخاطر دوست داشتن من نیس .چون به چند تا از فامیلاشون بدیش گفتم اینم فهمیده برا همین لج کرده م ...

ای وای

دوست داشتن ادم اشتباه بجز گرفتاری چیزی نداره گلم

این مرد اگه دوستت نداره خودتو نابود نکن به پاش مسلما لیاقت خانوم مهربون و خوبی مثل تو خوشبختیه

۱۴ هفته باردار بودم که خون ریزی خیلی شدید کردم رفتم بیمارستان بعد از سونو و معاینه ماما گفت دهانه رحمت ۳ سانت باز شده و احتمال ۹۰ درصد سقط دادن و متخصص گفت باید بستری بشی در حال زایمانی،با هزار بدبختی شوهرم رو راضی کردم اول بریم خونه وسایل برادریم بعد بیایم تو اون شهر هیچ کس رو نداشتم،خیلیم وسواس بودم،وقتی امدم خونه نشستم دعا کردن که یه دفعه گوشیم زنگ خورد،یکی از دوستان دوران خوابگاهم بود که تا به حال به من زنگ نزده بود،دیگه جریان رو بهش گفتم،مامانش مامای خونگی بود تو یکی از روستاهای دور افتاده بودن،گفت اصلا نرو فقط استراحت مطلق کن،منم نرفتم الانم پسرم ۴ سالشه

اتفاقا خوش شانس اصلا نیستم من سی سالمه تا حالا پنج بار رفتم اتاق عمل اونم در عرض سه چهار سال

این حرفو نزن.بهرحال معجزه هایی تو زندگیت بوده.

ازت میپرسن مومنی 

میگی نه ولی نماز میخونم و مال حروم نه.خب مومن بودن یعنی همین.

دوباره میگن خوش شانسی هم میگی نه

پس خدا هواتو داره کسیکه خدا هواشو داره خوش شانسه 

این عمل واینا هم حاشیه زندگیه 

همه یکی دومشکلو دارن 

ولی امضات خیلی غمیگنه و ناامید که

چندسالی هست مشکلات پشت سرهم اوار شده رو خانوادم و خودم .هرکدوم رو با بدختی و سختی حلش میکنیم بعدی اوار میشه.دوسه سالی هم هست مشکلات زیادتر شدن و خیلی بهمون فشار میارن.واقعا نابود شدیم از خدا بازم معجزه میخام خیلی درموندم خیلی خستم.فشار مشکلات پدرمادرم خودم و برادرامو نابود کرده هممون افسرده و دلگیریم.از خدا کمک میخام خیلی شرایطمون سخته