سلام دوستان، من بچمو تو دوازده هفتگي سقط كردم الان ميخوام مجدد اقدام كنم ولي دنبال ي دكتره خوب و دلسوز و ماهر ميگردم كه همه ي احتمالات و در نظر بگيره و دوباره اين اتفاق برام نيفته، الان دو نفر و معرفي كردن دكتر حنطوش زاده و سهيلا عارفي ، كدومشون بهترن؟
میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
عزیزم علت سقطتون رو امکان داره بپرسم؟ من دوبار سقط داشتم ناخواسته
من یکدونه ۲۴ هفته زودرس شدم دردهای زایمانی شروع شد دومی ۲ ماهه بودم پوچ بود. سومی ۱۷ هفته کیسه آبم سوراخ شد فانل شدم.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.