2777
2789

پسرم دوسال چهار ماهشه 

چهار روزه پوشکش نمیکنم 

هر نیم ساعت میبرمش دستشویی 

تقریبا روزی دوبار خطا داشته که خودش میگه مامان جیش یعنی خودمو خیس کردم

شباهم پوشکش نمیکنم نصف شب یه بار میبرمش جیش میکنه و جاشو خیس نمیکنه

حالا بنظرتون زوده ادامه ندم امروز اذیت میکنخ نمیاد باهام دستشویی میگه نه بازی  ..یعنی میخام بازی بکنم

و جیششم خودش نمیگه تا من ببرمش 

ادامه بدم پیشرفتش خوب بوده 

یا زوده بیخیالش بشم

تجربه دارید راهنمایی کنید ممنون

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

ادامه بده 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه بده یاد بگیره

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

خوبه عزیزم.حالا که شروع کردی اصلا ول نکن.چون ول کنی دیگه نمیتونی

هی ببریش دستشویی رو کنترل ادرارش حساس میشه

فقط فقط فقط صبور و مهربون باش باهاش.اون عادت داشته که راحت در هر حالتی تو پوشک جیششو بکنه،حالا زمان میبره عادتو ترک کنه

الحمدلله رب العالمین❤

با قدرت ادامه بده عزیزم 🌹

اسی جان حتما حتما ویسهای مربوط به از پوشک گرفتن بچه که دکتر هلاکویی رو گفته گوش کن خیلی به دردت میخوره

پوشک گرفتن یه مسئله ی ساده نیستا حتی شخصیت بچه رو هم زیرو رو میکنه اگه اشتباه و غلط از پوشک بگیریش

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
تا اینجا اومدی حتما ادامه بده هم بچه اذیت میشه هم خودت 

چشم گفتم شاید باید صبر کنم

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
ادامه بده 

باشه😍

ادامه بده یاد بگیره

چشم ممنونم 

خوبه عزیزم.حالا که شروع کردی اصلا ول نکن.چون ول کنی دیگه نمیتونی هی ببریش دستشویی رو کنترل ادرارش ح ...

چشم   فکر کردم دارم اذیتش میکنم  گفتم  چند وقت بهش فرصت بدم باز

من ۲۳ ماهگی گرفتم تا چهار روز اول بدقلقی میکنن باید هر نیم ساعت ببریش الان ک تا اینجا پیش رفتی ادامه ...

ممنونم از راهنماییت

اسی جان حتما حتما ویسهای مربوط به از پوشک گرفتن بچه که دکتر هلاکویی رو گفته گوش کن خیلی به دردت میخو ...

باشه 

ممنون