dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 عنوان علائم کرونا 161 بازدید | 17 پست بچه ها سوزش معده و حالت تهوع میتونه ازعلائم کروناباشه کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 1399/07/27 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__llol__ عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 1047 واااای منم از صب بیدارشدم استفراغ و اسهال و چشم درد...کرونا نباشه ای خدا خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 شماشنیدید همچین ویروسی سوزش معده و حالت تهوع گرفتیم خانوادگی کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 واااای منم از صب بیدارشدم استفراغ و اسهال و چشم درد... کرونا نباشه ای خدا اون احتمالا هست عزیرم نترس ترس نداره ولی چشم درد علائم مهمشه کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
shirin۷۳۱۰ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 774 منم بدنم سسته.تب دارم ..ولی سرفه نمیکنم .اب ریزش بینی دارم با عطسه 🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
__llol__ عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 1047 اون احتمالا هست عزیرم نترس ترس نداره ولی چشم درد علائم مهمشه واقعا؟چشمم همزمان با دندونم درد گرفته...اصن دیوونه شدم از صب...حتی از صب چشمم نمیدید همه جارو سفید میبینم خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
pariyaw_r عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 65 واااای منم از صب بیدارشدم استفراغ و اسهال و چشم درد... کرونا نباشه ای خدا متاسفانه اسهال استفراغم جز علائمشه ها
__llol__ عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 1047 شماشنیدید همچین ویروسی سوزش معده و حالت تهوع گرفتیم خانوادگی من دوست خالم کروناش با تهوع و اینا شرو شد خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
__llol__ عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 1047 متاسفانه اسهال استفراغم جز علائمشه ها وای من دیشب تاخونه مامان بزرگم رفتم ی سراونا نگیرن ای خدا خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 واقعا؟ چشمم همزمان با دندونم درد گرفته... اصن دیوونه شدم از صب... حتی از صب چشمم نمیدید همه جارو ... حتمابرو دکترگلم کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 من دوست خالم کروناش با تهوع و اینا شرو شد بیشترمعدمون خیلی میسوززره حالت رفلاکس انگارازمعده ب سمت بالا میسوزه کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 [QUOTE=160175963]وای من دیشب تاخونه مامان بزرگم رفتم ی سر اونا نگیرن ای خدا[/QUOTE ان شاالله نمیگیرن کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 من دوست خالم کروناش با تهوع و اینا شرو شد معدشونم میسوخت؟؟؟ کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
__llol__ عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 1047 بیشترمعدمون خیلی میسوززره حالت رفلاکس انگارازمعده ب سمت بالا میسوزه ی قرص دمیترون ضدتهوع بخور اگه خوب نشدی دکتر برو خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟