2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای منم از صب بیدارشدم  استفراغ و اسهال و چشم درد... کرونا نباشه ای خدا

اون احتمالا هست عزیرم نترس ترس نداره ولی چشم درد علائم مهمشه

کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 
اون احتمالا هست عزیرم نترس ترس نداره ولی چشم درد علائم مهمشه

واقعا؟

چشمم همزمان با دندونم درد گرفته...

اصن دیوونه شدم از صب...

حتی از صب چشمم نمیدید همه جارو سفید میبینم

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
شماشنیدید همچین ویروسی  سوزش معده و حالت تهوع گرفتیم خانوادگی

من دوست خالم کروناش با تهوع و اینا شرو شد

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
متاسفانه اسهال استفراغم جز علائمشه ها

وای من دیشب تاخونه مامان بزرگم رفتم ی سر

اونا نگیرن ای خدا

واقعا؟ چشمم همزمان با دندونم درد گرفته... اصن دیوونه شدم از صب... حتی از صب چشمم نمیدید همه جارو ...

حتمابرو دکترگلم

کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 
من دوست خالم کروناش با تهوع و اینا شرو شد

بیشترمعدمون خیلی میسوززره حالت رفلاکس انگارازمعده ب سمت بالا میسوزه

[QUOTE=160175963]وای من دیشب تاخونه مامان بزرگم رفتم ی سر اونا نگیرن ای خدا[/QUOTE ان شاالله نمیگیرن 

بیشترمعدمون خیلی میسوززره حالت رفلاکس انگارازمعده ب سمت بالا میسوزه

ی قرص دمیترون ضدتهوع بخور اگه خوب نشدی دکتر برو